Çorlu’ da Haftanın Spor Panoraması

Çorlu’ da Haftanın Spor Panoraması

  Çorlu’da faaliyet gösteren voleybol takımları Türkiye Erkekler 2. Ligi ve Tekirdağ Beyza Adalı Voleybol Ligi’nde rakipleriyle karşı karşıya geldi. Türkiye Erkekler 2. Lig 2. grupta mücadele eden Çorluspor, hafta sonu kendi sahasında oynadığı maçta Ankara temsilcisi Maliye İhtisasspor Kulübü takımına 3-0 mağlup oldu. Oynadığı 13 maçta 4 galibiyet 9 mağlubiyet sonucunda 13 puan ile […]

 

Çorlu’da faaliyet gösteren voleybol takımları Türkiye Erkekler 2. Ligi ve Tekirdağ Beyza Adalı Voleybol Ligi’nde rakipleriyle karşı karşıya geldi.

Türkiye Erkekler 2. Lig 2. grupta mücadele eden Çorluspor, hafta sonu kendi sahasında oynadığı maçta Ankara temsilcisi Maliye İhtisasspor Kulübü takımına 3-0 mağlup oldu. Oynadığı 13 maçta 4 galibiyet 9 mağlubiyet sonucunda 13 puan ile 7. sırada yer alan Çorluspor, bu hafta grupta maç fazlası ile lider durumunda olan Kartepe Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Tekirdağ Beyza Adalı Voleybol Ligi Midi Kızlar kategorisinde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Trakyaspor’u set vermeden 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol takımı ise Trakya Gelişimspor ile oynadığı maçta rakibini 3-0 yenerek namağlup liderliğini devam ettirdi.

Yıldız Kızlar kategorisinde Çorlu Fenerspor’u set vermeden 3-0 yenen ÇBSK, bu kategoride de haftayı lider olarak kapadı.

Genç Kızlar kategorisinde ise Trakya Gelişimspor, Çerkezköy Modern Fen Bilimleri Ortaokulspor takımını 3-0 yenerek ÇBSK’nın ardından grupta ikinci olarak yer aldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da mücadeleleri izleyerek sporcuları yalnız bırakmadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?