2019’U HASTANEDE BEBEKLERİ İLE KARŞILADILAR

2019’U HASTANEDE BEBEKLERİ İLE KARŞILADILAR

2019 yılını tüm Türkiye eğlenerek karşılarken Çorlu’da Yılmazel Ailesi, Özel Reyap Hastanesinde kız çocuklarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına alarak karşıladı. Silivri Değirmenköy Mahallesinde yaşayan Samet-Gülşah Yılmazel çifti, 2019 yılını Özel Çorlu Reyap Hastanesi’nde dünyaya getirdikleri Güneş isimli kız bebeklerini kucaklarına alarak karşıladı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer tarafından gerçekleştirilen doğumda 3, […]

2019 yılını tüm Türkiye eğlenerek karşılarken Çorlu’da Yılmazel Ailesi, Özel Reyap Hastanesinde kız çocuklarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına alarak karşıladı.

Silivri Değirmenköy Mahallesinde yaşayan Samet-Gülşah Yılmazel çifti, 2019 yılını Özel Çorlu Reyap Hastanesi’nde dünyaya getirdikleri Güneş isimli kız bebeklerini kucaklarına alarak karşıladı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer tarafından gerçekleştirilen doğumda 3, 120 gram ağırlığı 49 cm boyunda sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Güneş bebek, Yılmazel çiftinin ikinci çocukları oldu. Doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, “Yeni yılın hem aile hem de Güneş bebek için hayırlı, sağlıklı ve mutluluk dolu geçmesini dilerim” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?