Ramis Çınar Beykoz’da Meşale Annelerle Buluştu

Ramis Çınar Beykoz’da Meşale Annelerle Buluştu

Yazar Ramis Çınar, Beykoz Eğitime Destek Derneği (BEDES) tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününde meşale anneleriyle buluştu. Öğrencilere burs veren, okullara kütüphane kazandıran, yetişkin bireylere yönelik eğitici faaliyetler düzenleyen ve okuma alışkanlığının geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapan BEDES, yazdığı romanlarla edebiyat dünyasında adını duyuran yazar Ramis Çınar’ı meşale annelerle buluşturdu. Etkinliğe Dernek Başkanı Gülay Demirel, Başkan […]

Yazar Ramis Çınar, Beykoz Eğitime Destek Derneği (BEDES) tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününde meşale anneleriyle buluştu.

Öğrencilere burs veren, okullara kütüphane kazandıran, yetişkin bireylere yönelik eğitici faaliyetler düzenleyen ve okuma alışkanlığının geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapan BEDES, yazdığı romanlarla edebiyat dünyasında adını duyuran yazar Ramis Çınar’ı meşale annelerle buluşturdu. Etkinliğe Dernek Başkanı Gülay Demirel, Başkan Yardımcısı Gülin Erdeniz, dernek üyeleri ve meşale anneler okuma grupları katıldı.

Yazar Ramis Çınar, okuma gruplarının okuduğu Elveda Rumeli ve Kanadı Kırık Kelebekler ile okuma programına alınan Ömrümün Dört Mevsimi adlı romanlarıyla ilgili bilgiler verdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yaşanmış olaylardan yola çıkarak eserlerini kaleme aldığını söyleyen Çınar, aile içi cinsel istismar, kadına karşı şiddet ve uyuşturucu bağımlılığı temalarını işlediği toplumsal polisiye türündeki Kanadı Kırık Kelebekler adlı eseri yazma sürecini ve okurlardan gelen geri dönüşleri anlattı.

Söyleşinin sonunda Dernek Başkan Yardımcısı Gülin Erdeniz, yazar Ramis Çınar ve dernek üyesi Nevin Öksüz’e derneğe sundukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Yazar Ramis Çınar daha sonra okurları için kitaplarını imzaladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?