Asyaport Yönetim Kurulu Başkanından NKÜ’ ne Ziyaret

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanından NKÜ’ ne Ziyaret

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SOYUER, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SOYUER, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgesine yaptığı katkıları takdir ettiklerini vurguladı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, […]

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SOYUER, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SOYUER, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgesine yaptığı katkıları takdir ettiklerini vurguladı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, “Hem bölge halkının hem de Tekirdağlı hemşerilerimizin gurur duyduğu bir kurum ve fayda üreten bir Üniversite olarak anılmak için çalışıyoruz” diye konuştu ve şehrin dünyaya açılan kapısı olarak Asyaport’un ihracattaki başarısını takdir ettiklerini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?