Başkan Yüksel Ergene Trabzonlular Derneğini Ziyaret etti

Başkan Yüksel Ergene Trabzonlular Derneğini Ziyaret etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Trabzonlular Derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerine yoğun bir tempoda devam eden Başkan Yüksel Ergene Trabzonlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi ve çalışmalarından bahsetti. Başkan Yüksel “ Ergenemizde birlik ve beraberliği sağlamak bizim önceliklerimiz arasında, İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Ergene Belediyesi olarak sürekli gelişmeyi hedefleyen bir yapıya […]

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Trabzonlular Derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerine yoğun bir tempoda devam eden Başkan Yüksel Ergene Trabzonlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi ve çalışmalarından bahsetti.

Başkan Yüksel “ Ergenemizde birlik ve beraberliği sağlamak bizim önceliklerimiz arasında, İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Ergene Belediyesi olarak sürekli gelişmeyi hedefleyen bir yapıya sahibiz, Ergene için yaptıklarımız ortada, bu yaptığımız çalışmalar gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır.  Biz ‘Ergene’de, çalınmadık kapı, dinlenmedik vatandaş kalmayacak’ diyerek yola çıktık. Belediyemizi sıfırdan kurup bugünkü seviyesine ulaştırdık, gelecek projelerimizle birlikte bu seviyeyi daha da ileri taşımak istiyoruz, Vatandaşlarımız için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz, Yeni dönemimizde modern bir belediye hizmet binası inşa edeceğiz, Ergene ilçemize gençlerimiz için yeni spor tesislerini hizmete sunacağız, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerine göre çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz, Ergenemize Atatürk evi ve göç anıtı projesini hayata geçireceğiz, bu büyük proje ile Ergenemizde yerli yabancı turistleri ağırlayacağız” dedi.

Başkan Yüksel “ Ergene’de sağlık alanında yaptığımız proje ve çalışmalarımızla Ergene’ye yakışır hizmet sunuyoruz, kaliteli hizmet sunmak amacı ile belediye bünyesine hasta nakil ambulansı ve hasta nakil aracı kazandırdık, 5000 kez vatandaşlarımızı çevre il ve ilçe hastanelerine nakillerini gerçekleştirdik. Ergenemizde yaşayan yaşlı, kimsesiz ve kronik rahatsızlığa bağlı sıkıntıları bulunan vatandaşlara yönelik hayata geçirdiğimiz evde bakım hizmet projemiz ile 2016 yılından itibaren 455 defa evde bakım hizmeti verdik” dedi.

Başkan Yüksel’in yaptığı hizmetler ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi alan Ergene Trabzonlular Derneği üyeleri, yapılan hizmetlerden dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?