KARADENİZLİLER’ DEN SAADETE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KARADENİZLİLER’ DEN SAADETE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  Çağdaş Karadenizliler Derneği Saadet Partisi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı  Şükrü AKKOYUN ‘un Yönetim kurulu üyeleriyle Çorlu ilçe binasında gerçekleştirdiği ziyarette,  Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ ve  Saadet Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Feti Pehlivan bulundu. Tekirdağ BBB Adayı Pehlivan; “ölçü çerçevesinde hareket etmekten başka çaremiz yok.  Şimdi çıkıp […]

 

Çağdaş Karadenizliler Derneği Saadet Partisi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı  Şükrü AKKOYUN ‘un Yönetim kurulu üyeleriyle Çorlu ilçe binasında gerçekleştirdiği ziyarette,  Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ ve  Saadet Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Feti Pehlivan bulundu.

Tekirdağ BBB Adayı Pehlivan; “ölçü çerçevesinde hareket etmekten başka çaremiz yok.  Şimdi çıkıp her siyasetçi bir şeyler söyleyecek.  Ama programına, beyannamesine ve samimiyetine bakmak lazım. Yani ölçmek lazım. Kuru hamaset ve ideolojik saplantılar maalesef milletimi ayrıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Dilimiz sevgi dili olmalı.” Dedi.

Çorlu Belediye Başkan Adayı VAKİTÇİ ; “Öncelikle sizi tebrik ederim. Kültürünüzü, birikimlerinize kuşaklara aktarmak için yaptığınız dernek çalışması çok yerinde bir çalışmadır. Çabanız takdire şayandır. Aynı toprakta yaşıyor, aynı havayı teneffüs ediyoruz. O bakımdan yaşadığımız yeri mamur etmek en büyük emelimiz olmalı. Artık taşın altına elimizi koyma devri geçmiştir. Artık tüm bedenimizle bu taşın altına girmek ve gidişata yön vermek durumundayız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz.” Dedi.

Çağdaş Karadenizliler Dernek Başkanı ise; “amacımız birlik beraberliğimizi sağlamak. Güzellikleri paylaşmak, sıkıntıları gidermek mücadelesindeyiz. Kültürümüzü yaşatmak ve gençlerimize aktarmak için çalışıyoruz. Sizlere de çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?