Çorlu’ da Haftanın Spor Panoraması

Çorlu’ da Haftanın Spor Panoraması

Çorlu’da çeşitli spor dallarında faaliyette bulunan spor kulüpleri hafta sonu rakipleriyle karşı karşıya geldi. Bölgesel Amatör Lig’de 11. Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, hafta sonu kendi sahasında Çengelköyspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-1 yenerek haftayı üç puan ile kapatan Çorluspor 1947 18. hafta sonunda 20 puanla 11. sıradaki yerini korudu.  Çorluspor 1947 önümüzdeki hafta […]

Çorlu’da çeşitli spor dallarında faaliyette bulunan spor kulüpleri hafta sonu rakipleriyle karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig’de 11. Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, hafta sonu kendi sahasında Çengelköyspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-1 yenerek haftayı üç puan ile kapatan Çorluspor 1947 18. hafta sonunda 20 puanla 11. sıradaki yerini korudu.  Çorluspor 1947 önümüzdeki hafta İstanbul deplasmanında Kartalspor ile karşılaşacak.

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Çorlu Kültürspor, Sağlamtaşspor ile deplasmanda karşılaştı. Rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Çorlu Kültürspor, Çorluspor’un Marmaraereğlisispor ile 0-0 berabere kalmasının ardından 2 puanlık farkla liderliğini sürdürdü.

Çorlu Kültürspor ligin 19. haftasında şampiyonluk mücadelesi verdiği lig ikincisi Marmaraereğlisispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Çorluspor ise bu hafta kendi sahasında Kapaklıspor’u konuk edecek.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol takımımız bir üst yaş grubunda verdiği mücadelenin sonunda büyük başarı elde etti. ÇBSK Yıldız Erkekler Basketbol takımı Süleymanpaşa Atatürk Spor Salonu’nda oynadığı maçta TREDAŞ’ı 69-62 mağlup ederek Tekirdağ İl üçüncüsü oldu.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımlarımız Beyza Adalı Tekirdağ Voleybol Ligi’nde oynadıkları maçlarda rakiplerini 3-0 mağlup ederek 3’er puanla sahadan ayrılan taraf oldular.

Beyza Adalı Tekirdağ Voleybol Ligi’nde bu hafta oynanan maçlar sonunda alınan sonuçlar ise şöyle;

Genç Bayanlar:

ÇBSK: 3 – Uğurspor: 0 (Hükmen)

Trakya Gelişim- Hayrabolu Haksa (Ertelendi)

Küçük Bayanlar:

Yeşilyurt Spor: 1 – Trakya Gelişimspor: 3

ÇBSK: 3 – BESK (A): 0

Midi Bayanlar:

Serada: 0 – Hayrabolu Haksaspor: 3

Süleymanpaşa Belediyespor: 0 – ÇBSK: 3

Yıldız Bayanlar:

Uğurspor: 0 – Süleymanpaşa Belediyespor: 3

Yıldırımspor: 2 – Trakya Gelişimspor: 3

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?