SAADET PARTİLİ VAKİTÇİ, “SAADET GETİRECEĞİZ”

SAADET PARTİLİ VAKİTÇİ, “SAADET GETİRECEĞİZ”

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ, seçim gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, dernek ziyaretleri yaparak halkın derdini dinleyen VAKİTÇİ, projelerini de sıralıyor. Zonguldaklılar Derneğini de ziyaret eden VAKİTÇİ ziyaretlerinde şunları ifade etti. “Biz  #Aşk ile Çorlu diyerek yola çıktık. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz kimsenin düşmanı değil, kimsenin ittifak […]

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ, seçim gezilerine hız kesmeden devam ediyor.

Esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, dernek ziyaretleri yaparak halkın derdini dinleyen VAKİTÇİ, projelerini de sıralıyor.

Zonguldaklılar Derneğini de ziyaret eden VAKİTÇİ ziyaretlerinde şunları ifade etti.

“Biz  #Aşk ile Çorlu diyerek yola çıktık. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz kimsenin düşmanı değil, kimsenin ittifak ortağı değiliz. Bütün Türkiye’de olduğu gibi Tekirdağ’ ımız dada bütün ilçelerde seçime iddialı bir şekilde giriyoruz. Oy pusulasında 1 numaradayız. Var mı başka babayiğit?. O şununla, bu bununla birleşerek seçime giriyor. Ama biz milletimizle seçime giriyoruz. Milletimizle ittifak içindeyiz. Biz cepsiz ceketlerimizi giyip göreve başlayacağız. Nedir cepsiz ceket? Kefenine bile cep diken bir düzenin alternatifidir. Bize emanet edilecek olan makam ve imkana yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkmak demektir. Kaynakları yandaşa, yoldaşa, yan cebe değil vatandaşa hizmete aktaran demektir. İsraf, yolsuzluk, rüşvet, rantiye, iltimas yapmayacak yaptırmayacak demektir. Yani #DürüstBaşkanDürüstYönetim demektir. 1 nisan sabahı ilk işimiz belediye makam kapısını törenle canlı yayında sökmek olacak. Kapıyı açık arttırmayla satıp, sakatlar derneği üyelerimize araç hediye edeceğiz. Böylece kapımız herkese, her sese, her kesime açık olacak. Halkın belediyesi olacak. Kapalı kapılar ardında iş çevrilmeyecek. Arka oda, arka bahçe olmayacak. Çorlumuzda ikamet eden 262 bin 862 kardeşimizle, el ele, gönül gönülle kardeşlik destanı yazacağız. Çorlumuz Trakya’ya güneş gibi doğacak.

Ben rahatsız olmasına bizi misafir eden Dernek Başkanımız kıymetli Kardeşim Ramazan Yeniköy olmak üzere tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

1 nisan sabahı #YeniBirÇorlu ya uyanmak sizin elinizde” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?