MİLLETVEKİLİ YEL’DEN KARACAKILAVUZ MAHALLESİNE SENTETİK SAHA MÜJDESİ

MİLLETVEKİLİ YEL’DEN KARACAKILAVUZ MAHALLESİNE SENTETİK SAHA MÜJDESİ

  Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL Karacakılavuz Mahallesine Sentetik Çim Saha İçin 1 milyon 450 Bin TL. ödenek tahsisi yapıldığını açıkladı. Milletvekili YEL  yaptığı yazılı açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ve Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Sn. Mehmet ATALAY ile Spor TOTO Teşkilat Başkanlığı yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler […]

 

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL Karacakılavuz Mahallesine Sentetik Çim Saha İçin 1 milyon 450 Bin TL. ödenek tahsisi yapıldığını açıkladı.

Milletvekili YEL  yaptığı yazılı açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ve Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Sn. Mehmet ATALAY ile Spor TOTO Teşkilat Başkanlığı yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Tekirdağ Süleymanpaşa İlçemizin Karacakılavuz Mahallesine 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile soyunma odaları yaptırılması işi için 1 milyon 450 bin lira (KDV hariç) ödenek tahsisi yaptırdık. İhale çalışmalarına başlandı. Yasal süresi içinde de ihalesi yapılarak hizmete açılacaktır. Tekirdağ’ımıza ve Karacakılavuz mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?