EFOD KÖYLERDE –EFOD FABRİKALARDA

EFOD KÖYLERDE –EFOD FABRİKALARDA

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği,  “Efod Köylerde – Efod Fabrikalarda” etkinlikleri kapsamında 15 Şubat Cuma akşamı Üyüklü Tatar köy kahvehanesindeydi. Dernek üyesi fotoğraf sanatçısı Nilgün ERMAN’ın hazırlamış olduğu “ Sokakta Yaşam” isimli fotoğraf gösterisi köy halkına sunuldu. Fotoğraf sunumunu çok beğenen vatandaşlar, Efod üyelerinin fotoğraf çekmek için her zaman köylerine geldiklerini onları misafir etmekten çok memnun […]

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği,  “Efod Köylerde – Efod Fabrikalarda” etkinlikleri kapsamında 15 Şubat Cuma akşamı Üyüklü Tatar köy kahvehanesindeydi. Dernek üyesi fotoğraf sanatçısı Nilgün ERMAN’ın hazırlamış olduğu “ Sokakta Yaşam” isimli fotoğraf gösterisi köy halkına sunuldu.

Fotoğraf sunumunu çok beğenen vatandaşlar, Efod üyelerinin fotoğraf çekmek için her zaman köylerine geldiklerini onları misafir etmekten çok memnun olduklarını belirttiler. Fotoğraf çekimlerinin dışında da yapılan bu etkinliklerle köy halkının unutulmamasını memnuniyetle karşıladılar.

“Efod Köylerde-Efod Fabrikalarda” etkinlikleri ile düzenli olarak köyleri gezen Efod üyeleri, her gittikleri köye bisküvi arası lokum kıstırma yaparak  götürüyor. Kıstırmayla ağızları tatlandırırken fotoğraflarıyla yürekleri fethediyor.

Efod Başkanı Serdar İyiiz, kendilerini köylerinde misafir eden Üyüklü Tatar köyü muhtarı Nedim  Can’a  ve  Efod üyelerine kahvesini açan Rıdvan Bıyıklı’ya çok teşekkür etti.Efod olarak daima yanlarında olduğunu belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?