VAKİTÇİ’DEN ÇİSAD ZİYARETİ

VAKİTÇİ’DEN ÇİSAD ZİYARETİ

  Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ , Çisad’ı ziyaret etti.   Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Başkanı Müjdat AYAN; “Çorlu’yu konuşuyoruz başlığıyla her hafta bir konuğumuz oluyor. Bu hafta sizi misafir etmekten mutluluk duyduk. Yaşadığımız şehre değer katmak hepimizin görevi. Hoş geldiniz” dedi.   Daha sonra kürsüye gelen Saadet Partisi Çorlu […]

 

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ , Çisad’ı ziyaret etti.

 

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Başkanı Müjdat AYAN; “Çorlu’yu konuşuyoruz başlığıyla her hafta bir konuğumuz oluyor. Bu hafta sizi misafir etmekten mutluluk duyduk. Yaşadığımız şehre değer katmak hepimizin görevi. Hoş geldiniz” dedi.

 

Daha sonra kürsüye gelen Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ;

Bize bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Aynı toprağa basan, aynı havayı soluyan, aynı suyu kullanan, aynı kaderi paylaşan 262 bin 862 insanız. O bakımdan yaşadığımız kentin sakini değil sahibi olarak, bu güzel şehre katkı yapmanın derdinde olmalıyız. Dedi. Yeni bir Çorlu, yaşanabilir bir Çorlu inşası ve ihyası en büyük emelimiz diyen VAKİTÇİ Projelerini anlattı;

Yenilenebilir enerji panelleri kurarak bütçemize katkı sağlayacağız, Hafif raylı sistemle, toplu taşımada çığır açacağız, Mahalle konaklarımızla gençlerimizin zaman geçireceği kütüphanesi, internet ve oyun alanlarıyla, takviye derslerle bir alan oluşturacağız.

Çöp, çukur ve çamur tamamıyla ortadan kaldırılacak, Şeffaf olacağız.

Belediye kapısını sökerek halkımızla belediye arasındaki engelleri kaldıracağız.

Giymiş olduğumuz cepsiz ceketimizle yoldaşa yandaşa yan cebe değil vatandaşa hizmet üreteceğiz.

Beni dinleme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Kıymetli Başkanımız Müjdat Bey’e Rahmetli liderimiz Erbakan hocamızın  “Davam” kitabını hediye etmek isterim” dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?