VAKİTÇİ, HIZ KESMİYOR

VAKİTÇİ, HIZ KESMİYOR

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ Çağdaş Karadenizliler Derneğini ziyaret etti. Herkesin ve Her sesin başkanı olacağını ifade eden VAKİTÇİ konuşmasına şöyle devam etti; Huzurlarınıza ‘dürüst belediyecilik anlayışıyla’ çıktık. İşi ehline vereceğiz. Ayrımcılık ve partizanlık yapmayacağız. Kapalı kapılar ardında iş görmeyeceğiz. Adil olacağız. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Hizmetlerimizi doğru, hızlı ve estetik […]

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ Çağdaş Karadenizliler Derneğini ziyaret etti.

Herkesin ve Her sesin başkanı olacağını ifade eden VAKİTÇİ konuşmasına şöyle devam etti; Huzurlarınıza ‘dürüst belediyecilik anlayışıyla’ çıktık. İşi ehline vereceğiz. Ayrımcılık ve partizanlık yapmayacağız. Kapalı kapılar ardında iş görmeyeceğiz. Adil olacağız. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Hizmetlerimizi doğru, hızlı ve estetik biçimde yapacağız. Yöresel imkân ve kaynakları harekete geçireceğiz.

Kültürel değerleri koruyacağız. Sorunlara çare olacak bir anlayış tesis edeceğiz. Biz belediyecilik anlayışımız ile üniversite öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin dertlerine çare olacağız. Biz belediyecilik anlayışımız ile kadınlarımızın dertlerine çare olacağız.

*Biz belediyecilik anlayışımız ile çocuklarımıza ve gençlerimize umut dolu yarınlar inşa edeceğiz. Hayvan barınakları ve buna dair her türlü unsur yeniden düzenleyeceğiz. Dost bir belediyecilik kuracağız. 31 Mart bu konuda bir milat olacak. Seçmen diyorlar ya. Biz seçen diyoruz.  Güzel günle için Murat VAKİTÇİ’yi seçin diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?