Başkan Sarıkurt, “Çorlu’da Ekonomi ve Ticarete Can Suyu Olacağız”

Başkan Sarıkurt, “Çorlu’da Ekonomi ve Ticarete Can Suyu Olacağız”

Çorlu’nun ekonomik anlamda her zaman güçlü olabilmesi için esnaf ve ticaretle uğraşan herkesle iş birliği içinde olacaklarını ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu’yu ekonomik kalkınmayı destekleyecek belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi. Çorlu’da ekonomik ve ticari potansiyeli geliştirerek artırmak istediklerini belirten Başkan Sarıkurt, “Sosyal barışı ve dengeli kalkınmayı destekleyecek belediyecilik anlayışımızla ekonominin ve ticaretin kalbi […]

Çorlu’nun ekonomik anlamda her zaman güçlü olabilmesi için esnaf ve ticaretle uğraşan herkesle iş birliği içinde olacaklarını ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu’yu ekonomik kalkınmayı destekleyecek belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

Çorlu’da ekonomik ve ticari potansiyeli geliştirerek artırmak istediklerini belirten Başkan Sarıkurt, “Sosyal barışı ve dengeli kalkınmayı destekleyecek belediyecilik anlayışımızla ekonominin ve ticaretin kalbi Çorlu’da atacak.

“Çorlu Ticaretin Merkezi Olacak”

Sanayinin tam kalbinde yer alan kentimiz için üreteceğimiz projelerle ekonomiye can suyu olacağız. Sürdürülebilir belediyecilik politikalarımız doğrultusunda gerçekleştireceğimiz hizmetlerimizle Çorlu’nun ticaretin merkezi olmasına katkıda bulunacağız.

Bunu yaparken de esnaf, sanayici ve ticaretle uğraşan herkesle işbirliği içinde olacağız. Çorlu, bölgemizde güçlü ekonomik yapısı ve huzurlu yaşam merkezi olarak adından daima söz ettirecek.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?