BAŞKAN SARIKURT’A VATANDAŞLARDAN SEVGİ SELİ

BAŞKAN SARIKURT’A VATANDAŞLARDAN SEVGİ SELİ

  Seçim çalışmaları kapsamında Çorlu’nun birçok noktasında ziyaretler gerçekleştiren CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşlar Sarıkurt’a yoğun sevgi gösterisinde bulunurken desteklerini ifade ettiler. CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde esnaflarla kucaklaşarak sohbet etti. Esnafların taleplerini dinleyen ve projeleri hakkında bilgiler […]

 

Seçim çalışmaları kapsamında Çorlu’nun birçok noktasında ziyaretler gerçekleştiren CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşlar Sarıkurt’a yoğun sevgi gösterisinde bulunurken desteklerini ifade ettiler.

CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde esnaflarla kucaklaşarak sohbet etti. Esnafların taleplerini dinleyen ve projeleri hakkında bilgiler veren Sarıkurt, “Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim sonucunda 5 yıl boyunca şehrimizi yönetecek belediye başkanı, meclis üyelerini ve muhtarlarımızı seçeceğiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak oluşturduğumuz meclis listemizde halkımızın sorunlarını tespit edebilecek, bu tespitleri uygulayabilecek ve yönetebilecek kabiliyete sahip adaylar belirledik. Bizim meclis üyelerimizin içinde inşaat mühendisi, çiftçi, öğretmen, işletmeci, avukat, mali müşavir, iş insanı, esnaf, eczacı, mimar, fotoğrafçı, yönetici, emekli, doktor, taşımacı, turizmci ve uluslararası ilişkiler uzmanı mevcut. Birçok meslek grubuyla oluşturduğumuz meclis kadromuzla Çorlu’muzu yönetmeye talibiz.

“Ayrım Yapmaksızın Hizmet Edeceğiz”

Sorunları yerinde gören, ortak bir akılla sorunları çözmeyi hedefleyen, kentin ve halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde ve doğru bir şekilde tespit ederek çözüm yolları sunan bir belediyecilik anlayışı ile siyasi parti ayrımı yapmaksızın hizmet edeceğiz.

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek hemşehrilerimizin kalplerine dokunmayı, yaralarını sarmayı birinci görevimiz olarak görmeye devam edeceğiz. Halkımızın hüznüne ve sevincine ortak olarak her fırsatta daha da fazla kenetleneceğiz.

“Gerçekçi ve Sürdürülebilir Belediyecilik”

Gerçekçi, yenilikçi ve sürdürülebilir bir belediye anlayışıyla kentimizi yöneteceğiz. Önümüzdeki beş yıl boyunca projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Bunları belirlerken sadece kendimiz bir çalışma yürütmedik. ‘Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor’ halk buluşmalarımız sırasında siz değerli vatandaşlarımızdan gelen talep ve şikâyetleri inceleyerek projeler oluşturduk.” dedi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onların temennilerini dinleyen Başkan Sarıkurt, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek temelinde insan olan projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek “Önce gönüllere talibiz.” dedi.

Başkan Sarıkurt’a sevgi gösterisinde bulunan esnaf ve vatandaşlar, kendisine güvendiklerini ifade ederek başarılar dilediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?