TEKİRDAĞ  “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019” TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ  “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019” TOPLANTISI YAPILDI

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla istihdam teşviklerinin yer aldığı “Burası Tekirdağ Burada İş Var” sloganıyla başlatılan “İstihdam Seferberliği 2019” toplantısı Tekirdağ Ticaret Borsası Toplantı Salonunda Tekirdağ Valimiz  Aziz Yıldırım başkanlığında   gerçekleştirildi. Toplantıda, Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Kaymakamları, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası […]

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla istihdam teşviklerinin yer aldığı “Burası Tekirdağ Burada İş Var” sloganıyla başlatılan “İstihdam Seferberliği 2019” toplantısı Tekirdağ Ticaret Borsası Toplantı Salonunda Tekirdağ Valimiz  Aziz Yıldırım başkanlığında   gerçekleştirildi.

Toplantıda, Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Kaymakamları, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen ve Şube Müdürleri, SGK İl Müdürü Fatma Derya ALAN, OSB Müdürleri, İl geneli tüm Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Genel Sekreterleri ve İşverenler yer aldılar.

Toplantıda açılış konuşmaları,  Vali Aziz YILDIRIM, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay tarafından yapıldı.

Toplantı, TOBB Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Selçuk ETİ tarafından istihdam teşvikleriyle ilgili sunum ve genel değerlendirmeler ile son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?