ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 104. YILI MARMARAEREĞLİSİ’NDE TÖRENLE KUTLANDI

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 104. YILI MARMARAEREĞLİSİ’NDE TÖRENLE KUTLANDI

  Marmaraereğlisi’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yılı törenle kutlandı. Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Erkan Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yılı dolayısıyla Marmaraereğlisi Şehitliğinde düzenlenen törene katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende anıta çelenklerin sunulmasının ardından şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı. […]

 

Marmaraereğlisi’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yılı törenle kutlandı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Erkan Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yılı dolayısıyla Marmaraereğlisi Şehitliğinde düzenlenen törene katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende anıta çelenklerin sunulmasının ardından şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından Marmaraereğlisi Halk Eğitim Merkezi’nde anma programı düzenlendi. Opet Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programda; şiirlerin okunması ve ilçe Şehitlerinden Ahmet Oral’ın ailesiyle yapılan röportajın yayınlanmasının ardından 18 Mart etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Anam programının ardından Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek verildi.
Marmaraereğlisi Özel Eğitim Merkez Komutanlığında verilen yemekte; Şehit yakınları ve Gazilerle yakından ilgilenen Başkan Vekili Erkan Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104.yılı dolayısıyla azizi şehitlerin yakınları ve gazilerle bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu belirtti.

Yemeğe; Başkan Vekili Erkan Yılmaz’ın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Jandarma Komutanı Sadullah Kalaycı da katıldı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?