Şeyhsinan Mahallesi’nde Miting

Şeyhsinan Mahallesi’nde Miting

  Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Şeyhsinan Mahallesi’nde miting gerçekleştirdi. Geçmiş dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan’ın da konuşmacı olarak katılım gösterdiği mitingde, Metin Akgün kalabalığı işaret ederek “Serkan kardeşim bu iş bitmiştir, başkanlığın hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Erçili yaptığı konuşmada; […]

 

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Şeyhsinan Mahallesi’nde miting gerçekleştirdi.

Geçmiş dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan’ın da konuşmacı olarak katılım gösterdiği mitingde, Metin Akgün kalabalığı işaret ederek “Serkan kardeşim bu iş bitmiştir, başkanlığın hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Erçili yaptığı konuşmada; “Güzel sözlere mazhar olmak çok güzel ancak seçim bitene dek ‘başkan oldum’ demeyi de doğru bulmuyorum. Ama kazandın mı? derseniz, çok şey kazandım. Yeni dostlar kazandım, şükürler olsun ki; gönüller kazandım. Şeyhsinan Mahallesi’nde de bizleri coşku ile karşılayan tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?