Çorlu’ da Haftanın Spor Panoraması

Çorlu’ da Haftanın Spor Panoraması

  Çorlu’da faaliyet gösteren spor kulüpleri hafta sonu rakipleriyle karşı karşıya geldi. Çeşitli spor dallarında gerçekleşen müsabakalar zorlu mücadelelere sahne oldu. Bölgesel Amatör ligi 11. Grupta mücadele eden Çorluspor 1947 futbol takımı evinde oynadığı Kavaklıspor maçında rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek haftayı en karlı kapatan takım oldu ve 29 puan ile 10. sırada […]

 

Çorlu’da faaliyet gösteren spor kulüpleri hafta sonu rakipleriyle karşı karşıya geldi. Çeşitli spor dallarında gerçekleşen müsabakalar zorlu mücadelelere sahne oldu.

Bölgesel Amatör ligi 11. Grupta mücadele eden Çorluspor 1947 futbol takımı evinde oynadığı Kavaklıspor maçında rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek haftayı en karlı kapatan takım oldu ve 29 puan ile 10. sırada yer aldı.

Lig’de oynanan diğer karşılaşmada Tekirdağspor ile Çengelköyspor deplasmanda oynadıkları maçta Tekirdağspor 3-1 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapadı. Tekirdağspor 27 puan ile 9. sırada yer alırken, Çerkezköy 1911 Doğanspor ise evinde Biga Adaspor’a 1-0 yenilerek 20 puan ile 12 sırada haftayı tamamladı.

Grup lideri olan Edirnespor ise deplasmanda Lüleburgaz İstasyonspor’u 3-0 gibi net bir skor ile yenerek 51 puanla liderliğini sürdürdü.

Lig’de 11. Grupta 24. hafta müsabakalarında Çorluspor 1947 ile Çanakkale Dardanelspor, Çerkezköy 1911 Doğanspor ile Kavaklıspor, Tekirdağspor ile Kartalspor ve Edirnespor ile Çengelköyspor mücadele edecek.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çorlu Kültürspor, Çerkezköy Doğanspor’un ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan 3 puan alarak 55 puanla liderliğini sürdürdü. Çorluspor ise Ergene deplasmanında Ergene Ulaşspor’u 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını arttırdı. Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde bu hafta Çorlu Kültürspor ile Tekirdağ 100. Yılspor ve Çorluspor ile 1461 Karadenizspor maçları oynanacak.

Beyza Adalı Tekirdağ Voleybol sezonunda müsabakalar Midi, Küçük, Yıldız ve Genç Kızlar ile Erkekler kategorilerinde devam etti. Müsabakalarda alınan sonuçlar ise şöyle:

Midi Kızlar:

ÇBSK: 3 – Trakyaspor(A): 1

Hayrabolu Haksaspor: 0 – Trakyaspor (A): 3

Uğurspor (A): 2 – Hayrabolu Haksaspor: 3

Küçük Kızlar:

ÇBSK: 3 – Trakya Gelişimspor: 0

Hayrabolu Haksaspor: 0 – ÇBSK: 3

Yıldırımspor: 3 – Süleymanpaşa Belediyespor: 1

Yıldız Kızlar:

Hayrabolu Haksaspor: 1 – Süleymanpaşa Belediyespor: 3

Yıldırımspor: 3 – Uğurspor: 0

Genç Kızlar:

ÇBSK: 3 – Uğurspor: 0

Trakya Gelişimspor: 3 – Hayrabolu Haksaspor: 0

Küçük Erkekler:

Marmaraspor: 0 – Çorluspor: 3

Yıldız Erkekler:

Çorluspor (A): 3 – Uğurspor: 0

Genç Erkekler:

Uğurspor (B): 0 – Çorluspor: 3

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?