SEZİN AKALTUNTAŞ MİLLİ FORMAYI GİYECEK

SEZİN AKALTUNTAŞ MİLLİ FORMAYI GİYECEK

  Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcularından Sezin Akaltuntaş Slovenya’nın Ljubljana kentinde gerçekleşecek turnuvada ülkemiz adına yarışarak Milli formayı giyecek. 30-31 Mart 2019 tarihleri arasında Slovenya’nın Ljubljana kentinde düzenlenecek olan 2019 Open Yüzme Yarışmalarına katılacak Türk Milli Takımı kadrosu açıklandı. 18 kişilik kadroda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı Sporcusu […]

 

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcularından Sezin Akaltuntaş Slovenya’nın Ljubljana kentinde gerçekleşecek turnuvada ülkemiz adına yarışarak Milli formayı giyecek.

30-31 Mart 2019 tarihleri arasında Slovenya’nın Ljubljana kentinde düzenlenecek olan 2019 Open Yüzme Yarışmalarına katılacak Türk Milli Takımı kadrosu açıklandı. 18 kişilik kadroda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı Sporcusu Sezin Akaltuntaş da yer aldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada spor ve sporcuya verdikleri önemi dile getirirken, “Spor yatırımlarımızın her geçen gün artan oranda karşılığını görüyor olmaktan son derece mutluyum. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün yüzme şubesi de bu konuda önemli başarılar elde ediyor.

Sevgili kardeşimiz Sezin Akaltuntaş, gösterdiği başarılı performansların ardından bugün Yüzme Milli Takımımızın kadrosuna davet edildi. Sezin 30-31 Mart 2019 tarihleri arasında Slovenya’nın Ljubljana kentinde düzenlenecek olan 2019 Open Yüzme Yarışmalarında Türk Milli Takımımızda Çorlu’muzu temsil edecek. Kendisine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki büyük bir başarı ile yarışlardan dönerek bizlerin gururu olacak. Bu vesile ile tüm sporcularımıza ve antrenörlerine başarılar diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?