BAŞKAN SARIKURT; “YAŞAMA BİSİKLET MOLASI”

BAŞKAN SARIKURT; “YAŞAMA BİSİKLET MOLASI”

  Halkın ihtiyaçlarına yönelik projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize fayda sağlayacak projelerle Çorlu halkını buluşturmayı planladıklarını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, gündelik yaşamın sosyal durakları haline gelecek tasarıları hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. “Kaliteli Yaşam Alanları” Kentin potansiyelini […]

 

Halkın ihtiyaçlarına yönelik projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize fayda sağlayacak projelerle Çorlu halkını buluşturmayı planladıklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, gündelik yaşamın sosyal durakları haline gelecek tasarıları hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

“Kaliteli Yaşam Alanları”

Kentin potansiyelini kullanarak kaliteli yaşam alanları oluşturmak adına çalıştıklarını belirten Sarıkurt şunları söyledi: “Çocukların ve gençlerin uygulamalı trafik eğitimi alabilmesi için planladığımız Trafik Eğitim Parkı’nın içinde kuracağımız Trafik Kafe’de aileler de çocuklarıyla dilediğince vakit geçirebilecekler. Yeni nesil belediyecilik anlayışımız ile hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına etkili çözümler ve yaratıcı projeler sunacağız.

‘Sportif Faaliyetleri Destekleyeceğiz’

Trafik Kafe’nin yanı sıra bir başka projemiz olan Bisiklet Kafe ile vatandaşlarımızın sportif faaliyetlerini destekleyeceğiz. Bir yandan keyifli vakit geçirilecek bir yandan da bisiklet sporunu sevenler bir araya gelecek. İnsana, doğaya ve tüm canlılara saygılı olacağımız çalışmalar ile Çorlu’muzu yeni hizmetlerle tanıştıracağız.

Sürdürülebilir Projeler

Gençlerin ve çocukların güven içerisinde bisikletlerini sürebilmek için yapacağımız Bisiklet Yolu ile isteyen herkes dilediğince bisiklet sürebilecek, doyasıya spor yapabilecek. Bisiklet kullanımının yaygınlaşmasıyla Çorlu’muza pratik, güvenli ve sağlıklı bir ulaşım alternatifi kazandırmış olacağız. Sürdürülebilir politika ve projeler üretmeye devam edeceğiz.” Dedi.

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?