PAZAR ESNAFI İÇİN MOBİL TAHSİLAT HİZMETİ DEVREDE

PAZAR ESNAFI İÇİN MOBİL TAHSİLAT HİZMETİ DEVREDE

Pazar esnafına ödeme kolaylığı sunmak vatandaşlara teknoloji ve bilişimle iç içe hizmet verebilmek amacıyla mobil tahsilat hizmeti, pazar yerlerinde hayata geçirildi. Yeni nesil belediyecilik örneği Yeni nesil belediyecilik anlayışı doğrultusunda teknoloji ve bilişimle iç içe hizmet veren Çorlu Belediyesi, hayata geçirdiği yeni uygulamalarla vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam ediyor. Pazar esnafının işgaliye ve katı atık bedellerini […]

Pazar esnafına ödeme kolaylığı sunmak vatandaşlara teknoloji ve bilişimle iç içe hizmet verebilmek amacıyla mobil tahsilat hizmeti, pazar yerlerinde hayata geçirildi.

Yeni nesil belediyecilik örneği

Yeni nesil belediyecilik anlayışı doğrultusunda teknoloji ve bilişimle iç içe hizmet veren Çorlu Belediyesi, hayata geçirdiği yeni uygulamalarla vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam ediyor. Pazar esnafının işgaliye ve katı atık bedellerini belediye binasına gelmeden, tezgâhlarının başında ödeyebilmesi için uygulamaya konulan mobil tahsilat hizmeti, esnaftan takdir topluyor.

Her türlü bilgi sağlanabiliyor

Zabıta memurlarının pazar yerlerinde dolaşarak elektronik ortamda tahsilat gerçekleştirebilmesinin yanı sıra ayrıca sicil bilgilerine ulaşarak pazar esnafı ile ilgili her türlü bilgiye erişim sağlayabildiği mobil tahsilat uygulaması sayesinde denetim de gerçekleştirilebiliyor.

Hizmet vatandaşın ayağına gidiyor

Ayaklarına kadar giden hizmet sayesinde hem ulaşım hem de zaman açısından tasarruf sağlayan mobil tahsilat hizmetinden faydalanan pazar yeri esnafı, Çorlu Belediyesi’nin elektronik ortamda belediye hizmeti vermesinden memnuniyet duyduğunu ifade ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?