BELEDİYE MECLİSİ İHTİSAS KOMİSYONLARI SEÇİMİ YAPILDI

BELEDİYE MECLİSİ İHTİSAS KOMİSYONLARI SEÇİMİ YAPILDI

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan ayı toplantısı İhtisas Komisyonlarının seçimi ile devam ederken İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Çevre Sağlık ve Diğer İşler Komisyonu, Kültür Komisyonu ve Tarım Komisyonu’na 1 yıllığına 5’er üye seçimi yapıldı. Süleymanpaşa Belediye Meclisi Encümen Üyesi seçiminin ardından meclis gündeminin 4-5-6-7 ve 8. Maddelerinde İhtisas Komisyonları görüşülürken […]

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan ayı toplantısı İhtisas Komisyonlarının seçimi ile devam ederken İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Çevre Sağlık ve Diğer İşler Komisyonu, Kültür Komisyonu ve Tarım Komisyonu’na 1 yıllığına 5’er üye seçimi yapıldı.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Encümen Üyesi seçiminin ardından meclis gündeminin 4-5-6-7 ve 8. Maddelerinde İhtisas Komisyonları görüşülürken 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesine göre açık oy usulü gerçekleştirilen oylamada İhtisas Komisyonlarına şu isimler seçildi:

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU

Şenol Karaküçük – Hüseyin Uzunlar –  Muhammet Polat – İlhan İmrak – Berkay Çakır

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU

Ali Rıza Eti – Hüseyin Uzunlar – Ayşe Şen Seven – Nurten Yontar – Murat Uysal

ÇEVRE SAĞLIK VE DİĞER İŞLER KOMİSYONU

Metin Çalışkan – Şahin Umar – İdris Yatman – Ufuk Bekir Ersöz – Mustafa Turhan

KÜLTÜR KOMİSYONU

Hikmet Mutlu – Özlem Coşkun – Şükriye Gündüzler – Emin Benan Utku – Ali Tunç Saygun

TARIM KOMİSYONU

Fedai Yüksel – Hüseyin Öztekin – Hikmet Mutlu – Serkan Eriş – Ömer Taş

GAYRİMENKUL SATIŞ KOMİSYONU TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

Öte yandan 6183 Sayılı Amme Alacakları Tahsili Usulü Hakkında Kanununun 90. Maddesi gereğince Gayrimenkul Satış Komisyonunda Süleymanpaşa Belediyesi’ni temsil etmek üzere 1 asil ve 1 yedek üyenin görevlendirilmesi konusu da meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanırken asil üye olarak Şahin Umar, yedek üye olarak ise Hikmet Mutlu belirlendi.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan ayı toplantısı diğer gündem maddeleri ile komisyonlardan ve müdürlüklerden gelen evrakların görüşülerek karara bağlanması ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?