ÖLÇÜ VE TARTI KONTROLLERİNDE SON TARİH 31 MAYIS

ÖLÇÜ VE TARTI KONTROLLERİNDE SON TARİH 31 MAYIS

  Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri semt pazarlarında ölçü ve tartıların iki yılda bir yapılan soğuk damga kontrollerine devam ediyor. Tekirdağ’da semt pazarlarındaki ölçü ve tartı aletleri kanun gereği Ölçü Ayar ve Kontrol Birimi tarafından kontrol edilirken süreleri dolan terazi sahipleri 31 Mayıs 2019 tarihine kadar Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezinde bulunan Ölçü […]

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri semt pazarlarında ölçü ve tartıların iki yılda bir yapılan soğuk damga kontrollerine devam ediyor.

Tekirdağ’da semt pazarlarındaki ölçü ve tartı aletleri kanun gereği Ölçü Ayar ve Kontrol Birimi tarafından kontrol edilirken süreleri dolan terazi sahipleri 31 Mayıs 2019 tarihine kadar Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezinde bulunan Ölçü Ayar Biriminde işlemlerinin yapılması hususunda yönlendirildi.

Ayrıca tek tek gramaj kontrolü de yapan ekipler, vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığı içerisinde yapabilmesi için rutin kontrollerin devam edeceğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?