BAŞKAN YÜKSEL, MUHTARLAR İLE TANIŞMA KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELİNDİ

BAŞKAN YÜKSEL, MUHTARLAR İLE TANIŞMA KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELİNDİ

  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 31 Mart seçimlerinde Ergene’de mahalle muhtarlığı görevine seçilen yeni dönem mahalle muhtarları ile tanışma kahvaltısında bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri Kafeteryasında Ergenenin yeni dönem mahalle muhtarlarını misafir etti. Muhtarlar ile tanışma kahvaltısında bir araya gelen Başkan Yüksel […]

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 31 Mart seçimlerinde Ergene’de mahalle muhtarlığı görevine seçilen yeni dönem mahalle muhtarları ile tanışma kahvaltısında bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri Kafeteryasında Ergenenin yeni dönem mahalle muhtarlarını misafir etti. Muhtarlar ile tanışma kahvaltısında bir araya gelen Başkan Yüksel muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Naim Süleymanoğlu Spor tesisleri kafeteryasında yapılan kahvaltının ardından Başkan Yüksel muhtarlar ile toplantı yaptı. Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Hülya İnci, Ayça Albayraktar, Mehmet Cebeci ve Yüksel Baydarlı’da toplantıda yer aldı.

Başkan Yüksel toplantıda, “Sevgili Muhtarlarım ben ve başkan yardımcılarımız sizlerle birlikte hareket ederek Ergenemizde ki mahallelerimizi daha modern bir hale getireceğiz. İlk dönemimiz de olduğu gibi ikinci dönemimizde de hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmadan hizmet edeceğiz. Bir çok mahallemizde yol sorununu ortadan kaldırdık, alt yapı ve üst yapı eksiklerimizi giderdik, yeni dönemimizde artık yer üstüne yatırımlar yapacağız” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bir arada olmaktan ve beraber çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten mahalle muhtarları, geçmiş dönemde Belediyenin mahallelerine yapmış olduğu yatırımlar ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletirken, yeni dönemde de Ergene Belediyesi ile birlikte hareket ederek çok güzel çalışmaların altına imza atacaklarını belirttiler.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?