“HEDEFİM SENSİN” YEŞİLTEPE MAHALLESİ MASAL PARKTA GÖSTERİME SUNULACAK

“HEDEFİM SENSİN” YEŞİLTEPE MAHALLESİ MASAL PARKTA GÖSTERİME SUNULACAK

  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin “Ay Işığında 2. sinema Geceleri” programı kapsamında Ergene İlçesinde 25 Temmuz Perşembe günü Yeşiltepe Mahallesi Masal parkta “Hedefim Sensin” isimli sinema filmi gösterime sunulacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi sinema gösterimlerimi olan Ay Işığında Sinema Geceleri bu sene de devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ergene’de Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım Parkında “Yol Arkadaşım 2” […]

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin “Ay Işığında 2. sinema Geceleri” programı kapsamında Ergene İlçesinde 25 Temmuz Perşembe günü Yeşiltepe Mahallesi Masal parkta “Hedefim Sensin” isimli sinema filmi gösterime sunulacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi sinema gösterimlerimi olan Ay Işığında Sinema Geceleri bu sene de devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ergene’de Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım Parkında “Yol Arkadaşım 2” isimli sinema filmi yüzlerce vatandaş tarafından büyük keyif ve kahkahalarla izlenirken, 25 Temmuz Perşembe günü “Hedefim Sensin” isimli sinema filmi gösterime sunulacak.

Ergene halkının büyük keyifle izlediği Ay Işığında 2.Sinema Geceleri programında 25 Temmuz Perşembe saat 21.00’da Masal Parkında gösterime sunulacak olan “Hedefim Sensin” isimli sinema filmine yoğun bir katılımın olması bekleniliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?