İrfan Değirmenci Süleymanpaşa Belediyesi’nin konuğu olarak Tekirdağ’a geliyor

İrfan Değirmenci Süleymanpaşa Belediyesi’nin konuğu olarak Tekirdağ’a geliyor

Süleymanpaşa Belediyesi gerçekleştirdiği toplantılar ve söyleşilerle ülkemizin aydın yüzlerini Tekirdağlılarla buluşturmaya devam ediyor. Haksızlıkların karşısında tepkisiz kalmayarak gerçek gazetecilik örneği gösteren İrfan Değirmenci, Süleymanpaşa Belediyesi’nin konuğu olarak Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’ne söyleşi ve imza günü için geliyor. Başarılı Gazeteci İrfan Değirmenci’nin söyleşi ve imza günü etkinliği 22 Mart Çarşamba günü saat 16.30’da Ahmet Erensoy Gençlik […]

Süleymanpaşa Belediyesi gerçekleştirdiği toplantılar ve söyleşilerle ülkemizin aydın yüzlerini Tekirdağlılarla buluşturmaya devam ediyor.

Haksızlıkların karşısında tepkisiz kalmayarak gerçek gazetecilik örneği gösteren İrfan Değirmenci, Süleymanpaşa Belediyesi’nin konuğu olarak Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’ne söyleşi ve imza günü için geliyor.

Başarılı Gazeteci İrfan Değirmenci’nin söyleşi ve imza günü etkinliği 22 Mart Çarşamba günü saat 16.30’da Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek.

İRFAN DEĞİRMENCİ KİMDİR?

İrfan Değirmenci, 3 Kasım 1977’de Antalya’da doğdu. TED Ankara Koleji’nde ortaokul ve liseyi okudu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni bitirdi. Mesleğe 1996 yılında Ostim TV’de başladı. 22 Ekim 1999 tarihinde Ali Kırca ekibiyle birlikte atv’ye geçti. 2001 yılında Star TV’ye, 2003’te CNN Türk’e ve 2005’te Kanal D’ye geçti. 2007’de Fox TV’de İrfan Değirmenci ile Çalar Saat’i sunmaya başladı ve üç yıl bu kanalda kaldı. 2010-2017 yıllarında ise Kanal D’de İrfan Değirmenci ile Günaydın’ı sundu. Şubat 2017’de Kanal D, sosyal medyada referandumda “HAYIR” oyu vereceğini açıkladığı gerekçesiyle işine son verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?