Çorlu ‘da Kurban bayramı bayramlaşma töreni

Çorlu ‘da Kurban bayramı bayramlaşma töreni

  Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Düzenlendi Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Çorlu Tarihi Belediye Binasında gerçekleştirildi. Çorlu Tarihi Belediye Binası bahçesinde gerçekleştirilen törene Çorlu Kaymakamlığını vekaleten Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığını temsilen 5. Kolordu Kurmay Başkanı Top. Alb. İbrahim Camcı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ve protokol […]

 

Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Çorlu Tarihi Belediye Binasında gerçekleştirildi.
Çorlu Tarihi Belediye Binası bahçesinde gerçekleştirilen törene Çorlu Kaymakamlığını vekaleten Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığını temsilen 5. Kolordu Kurmay Başkanı Top. Alb. İbrahim Camcı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ve protokol üyelerinin yanı sıra, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.
Çorluluların yoğun katılımıyla gerçekleşen tören, katılımcıların bayramlaşmasının ardından Çorlu TarihiBelediye Binası bahçesinde verilen kokteyl ile son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?