BAŞKAN YÜKSEL ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YÜKSEL ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek bayramda ellerini öptü. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kurban Bayramında Ergene’de ki şehit ailelerini de ziyaret ederek şehit ailelerinin Mübarek Kurban Bayramını kutladı. Şehitlerimizin anne ve babaları bizlere emanettir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Canlarını vatan uğruna feda eden şehitlerimizin anne ve […]

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek bayramda ellerini öptü.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kurban Bayramında Ergene’de ki şehit ailelerini de ziyaret ederek şehit ailelerinin Mübarek Kurban Bayramını kutladı. Şehitlerimizin anne ve babaları bizlere emanettir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Canlarını vatan uğruna feda eden şehitlerimizin anne ve babaları bizlerinde anne ve babasıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını veren şehitlerimizin hakları ödenmez” dedi.

Ergene’de şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını belirten Başkan Yüksel, “Sadece Bayramlarda değil her zaman şehit ailelerimizin kapısını çalıp, kendilerini ziyaret ediyoruz. Şehitlerimizin aileleri ile sıcak, samimi ve içten sohbet ederek elimizden geldiğince onların acılarını hafifletmeye çalışıyoruz. Şehitlerimizden geriye kalan ailelerimiz şehitlerimizin bizlere bıraktığı kıymetli emanetleridir. Bu emanete sahip çıkmaz devlet ve milletimiz olarak boynumuzun borcudur” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?