İTFAİYE FORMDA KALMAK, OLAYLARA EN HIZLI VE ETKİLİ MÜDAHALEDE BULUNMAK İÇİN SPORDA

   İTFAİYE FORMDA KALMAK, OLAYLARA EN HIZLI VE ETKİLİ MÜDAHALEDE BULUNMAK İÇİN SPORDA

    Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde çalışan itfaiye erleri, her sabah yaptıkları spor çalışması ile görevlerine zinde ve formda bir şekilde başlıyor. İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan itfaiye erleri yangın ve diğer olaylara müdahale ederken kondisyonlarının iyi olması için de spor çalışması yapıyor. Güne spor ile başlayan itfaiye erleri, Keşan Belediyesi Spor Koordinatörü Mürüvvet Buruk […]

 

 

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde çalışan itfaiye erleri, her sabah yaptıkları spor çalışması ile görevlerine zinde ve formda bir şekilde başlıyor.

İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan itfaiye erleri yangın ve diğer olaylara müdahale ederken kondisyonlarının iyi olması için de spor çalışması yapıyor.

Güne spor ile başlayan itfaiye erleri, Keşan Belediyesi Spor Koordinatörü Mürüvvet Buruk tarafından çeşitli spor hareketleri yapıyor.

Yaklaşık 2 aydan beri her sabah İtfaiye Müdürlüğü’nde hazırlanan bölümde yapılan spor çalışmalarını 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü ziyaret eden ve bazı hareketlere eşlik eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “İtfaiye Müdürlüğümüz, günden güne kendisini donanım ve eğitim bakımından geliştirmeye devam ederken, çalışan personelin zinde ve sağlıklı bir şekilde faaliyet göstermesi için düzenli olarak da spor yapıyor. İtfaiye’nin mesleği gereği fizik kondisyonun güçlü olması gerekiyor. Hafta içi her gün itfaiye erlerimiz düzenli bir program çerçevesinde spor yapıyor. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüzün olaylarda daha hızlı ve etkili müdahalede bulunması için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Amacımız olumsuz bir duruma en hızlı ve en doğru müdahale ile can ve mal kaybının önüne geçmek. İtfaiye Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için 24 saat görevinin başında.” dedi.

İtfaiye erleri de kendilerine spor salonu hazırlayan ve spor yapma imkanı sağlayan Başkan Helvacıoğlu’na teşekkür etti.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?