MUHARREM AYI VE HİCRİ YILBAŞI KUTLU OLSUN

MUHARREM AYI VE HİCRİ YILBAŞI KUTLU OLSUN

  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muharrem ayı ve Hicri Yılbaşı’nı kutladı.   Başkan Kadir Albayrak yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “İslamiyet’in dört önemli ayından biri olan Muharrem ayı ve Hicri yılbaşına en büyük destekçimiz olan halkımız ile beraber girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İslamiyet başta olmak üzere tüm semavi dinlerde dönüm noktası olan […]

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muharrem ayı ve Hicri Yılbaşı’nı kutladı.

 

Başkan Kadir Albayrak yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “İslamiyet’in dört önemli ayından biri olan Muharrem ayı ve Hicri yılbaşına en büyük destekçimiz olan halkımız ile beraber girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
İslamiyet başta olmak üzere tüm semavi dinlerde dönüm noktası olan tarihsel olayların yaşandığı Muharrem ayı, Hz. Nuh’un gemisinin büyük tufandan kurtulup Cudi Dağı’na ulaştığı, Hz. Hüseyin’in Kerbela’da şehit edildiği aydır.
Hicri takvimin başlangıcı olan Muharrem ayı, hoşgörü, birlik, beraberlik, yardımlaşma duygularımızı ve toplumsal bağlarımızı güçlendirmektedir.
Bu düşüncelerle Muharrem ayı ve Hicri yılbaşına girmiş olmanın mutluluğunu halkımızla paylaşıyor ve bu mübarek ayın tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?