HANIMELİ PAZARI  CUMARTESİ GÜNLERİ KURULUYOR

HANIMELİ PAZARI CUMARTESİ GÜNLERİ KURULUYOR

HANIMELİ PAZARI ARTIK CUMARTESİ GÜNLERİ KURULACAK Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nigar Alemdar Yetkin ve Yürütme Kurulu Üyesi Feray Okyanus Toprak Kaya  Devrim gazetesini ziyarette bulundu. Kent Konseyi Kadın Meclisinin çalışmalarını açıklayan Yetkin, kentte kadına yönelik projeler üretmeye devam ettiklerini ve her türülü projeyi de desteklemeye hazır olduklarını dile getirdi. Çorlu’da kadınların ürettikleri el […]

HANIMELİ PAZARI ARTIK CUMARTESİ GÜNLERİ KURULACAK

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nigar Alemdar Yetkin ve Yürütme Kurulu Üyesi Feray Okyanus Toprak Kaya  Devrim gazetesini ziyarette bulundu.

Kent Konseyi Kadın Meclisinin çalışmalarını açıklayan Yetkin, kentte kadına yönelik projeler üretmeye devam ettiklerini ve her türülü projeyi de desteklemeye hazır olduklarını dile getirdi.

Çorlu’da kadınların ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri satışa sunarak aile bütçelerine katkıda bulunma fırsatı sunan ve yeni yıl öncesi açılarak büyük heyecan uyandıran Hanımeli Çarşısı’nın son üç haftadır cumartesi günleri hizmet verdiğini dile getiren Başkan Yetkin, “İlk etapta pazar günleri açılması uygun görülmüştü, ancak zamanla pazar günleri tatil günü olması sebebiyle hedeflenen ilgiyi görmedi diye düşündük. Bir de kış ayı sebebiyle havalar soğuk. Bu yüzden cumartesi günleri çarşıyı açmamız daha faydalı oldu, satışlar pazar günlerine istinaden daha fazla oldu. Hanımeli Çarşımız bundan böyle her hafta cumartesi günleri açılacak” dedi.

‘HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ’

Geride bıraktığımız 10 Ocak sebebiyle de Çalışan Gazeteciler Günü’nükutlamayı da ihmal etmeyen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nigar Alemdar Yetkin, basından konseyin çalışmalarına destek istedi. Yetkin, “Biz Konsey olarak herhangi bir partiye dahil olmadan, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla dirsek teması kurarak ve herkese eşit mesafede durarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada varsa basının da sorunlarına çözüm bulmada iş birliğine hazırız” ifadelerine yer verdi.

feray TOPRAK KAYA /ŞEHİRTRAKYA GAZETESİ

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?