KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ’NDEN BAŞKAN SARIKURT’A ZİYARET

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ’NDEN BAŞKAN SARIKURT’A ZİYARET

Çorlu   Kent  Konseyi  Kadın Meclisi Başkanı Nigar Alemdar Yetkin  ve Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ‘u  makamında ziyaret etti. Başkanlık   makamında gerçekleşen ziyarette Kadın Meclisi Başkanı Nigar Alemdar Yetkin   Yürütme Kurulu üyeleri  Lale Güzel , Okyanus Feray Toprak Kaya ,Hatice İlbasmış Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ‘u  makamında ziyaret etti. Kadın Meclis […]

Çorlu   Kent  Konseyi  Kadın Meclisi Başkanı Nigar Alemdar Yetkin  ve Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ‘u  makamında ziyaret etti.

Başkanlık   makamında gerçekleşen ziyarette Kadın Meclisi Başkanı Nigar Alemdar Yetkin   Yürütme Kurulu üyeleri  Lale Güzel , Okyanus Feray Toprak Kaya ,Hatice İlbasmış Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ‘u  makamında ziyaret etti.

Kadın Meclis Başkanı Alemdar Yetkin  ziyarette  yaptığı açıklamada, “Kadın Meclisi olarak gönüllülük esasıyla çalışıyoruz ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak için gayret gösteriyoruz. Kadınlarımızın, toplumsal yaşamımızda üretim, iş, siyaset, kültür, sanat gibi alanlarda daha fazla söz sahibi olmalarını istiyoruz. Oluşturduğumuz Kadın Meclisi yönetimi  sayesinde Çorlu  için faydalı işler yapacağımıza, kadınların neler yapabileceğini göstermiş olacağız. Bu platformun bizlere sunulmasında en büyük öncü ve destekçimiz siz oldunuz  ;Kadın meclisi üyelerimiz adına ilçe hanımları adına başkanımıza bizlere verdiğiniz katkı ve desteklerinizden  dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

FERAY TOPRAK KAYA

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?