ESNAFA REFERANDUM ZİYARETİ

ESNAFA REFERANDUM ZİYARETİ

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi  Mustafa YEL Çorlu İlçesinde 16 Nisan Referandumunda “evet” için ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mustafa YEL, Çorlu İlçe merkezinde ve mahallelerde sivil toplum teşkilatı temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında evet oyu vermeleri için destek istedi. Çorlu İlçesindeki esnaf, STK, Resmi Kurum ve vatandaş ziyaretlerinde […]

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi  Mustafa YEL Çorlu İlçesinde 16 Nisan Referandumunda “evet” için ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mustafa YEL, Çorlu İlçe merkezinde ve mahallelerde sivil toplum teşkilatı temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında evet oyu vermeleri için destek istedi.

Çorlu İlçesindeki esnaf, STK, Resmi Kurum ve vatandaş ziyaretlerinde  YEL’e AK Parti İlçe Başkanı Kerim ATALAY, AK Parti İlçe Teşkilat mensupları ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri eşlik ettiler.

Çorlu İlçesindeki Referandum da “evet” turu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan  YEL “Çorlu Huzur Evimizi ziyaret edip büyüklerimizi ellerini öpüp hayır duaları aldık. Çorlu Trakya Birlik Kooperatifini ziyaret edip, çiftçilerimizin istek, sorunlarını konuşup referandum sürecini birlikte değerlendirdik. Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi  Müşfik DÜNDAR ve Hastane personelini ziyaret ederek, işlerinde başarılar diledi. Bizleri güler yüzleri ve samimi duygularıyla karşılayan tüm personele teşekkürlerimi sunuyorum.” diyen  YEL Çorlu İlçemizde yapımı devam eden yeni Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret ederek eksikliklerini ve yapılması gerekenleri yerinde tespit etti.

Çarşıda esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum ile ilgili destek isteyen Milletvekili  YEL vatandaşlarla sohbet etti.

MHP Eski İlçe Başkanı  Saral SARIALİOĞLU ve eski dönem Ülkü Ocakları Başkanlarının bir araya geldiği EVET’e destek toplantısını gerçekleştiren  YEL “Çok pozitif bir toplantı gerçekleştirdik ve Referandumda “EVET” destek sözlerini aldık.” dedi.

Daha sonra Çorlu İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilat Mensupları ile beraber Çorlu Esentepe ve Önerler Mahallelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak referandum sürecini ve yeni anayasayı anlatan milletvekili  YEL “Türkiye’de istikrarın güvence altına alınması, siyasal istikrarın devamıyla mümkündür. Türkiye’nin büyük 2023 vizyonunun gerçekleşmesi de istikrarın güvence altına alınmasına bağlıdır. Milletimiz 7 Haziran’da parlamenter sistemin ne olduğunu gördü. Teröristler koalisyonun ihtimalinden bile cesaret aldılar. Çanakkale ruhunu 15 Temmuz’da yeşerten aziz milletimiz, inanıyorum ki 16 Nisan’da da tarih yazacaktır. Bunun için Tüm Tekirdağ’da olduğu gibi Çorlu’da da  güçlü bir “EVET” desteği istiyoruz.”dedi.

Günün sonunda Çorlu Kilikadılılar Derneğini ziyaret eden Milletvekilİ  YEL Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 16 Nisan’da yapılacak Referandumu anlatarak destek istedi. Derneğin sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?