ATATÜRK EVİ İÇİN KONSER DÜZENLENDİ

ATATÜRK EVİ İÇİN KONSER DÜZENLENDİ

Çorlu’da temeli atılan ve yapımı devam eden Atatürk Evi için Çorlu Zonguldaklılar Derneği ve Çorlu Kent Konseyi TRT sanatçılarının katılımı ile konser düzenledi. Çorlu Zonguldaklılar Derneği ve Çorlu Kent Konseyi, yapımı devam eden Atatürk Evi için TRT sanatçılarının katılımı ile ‘Dünden Bugüne Şarkılarımız’ konseri düzenledi. Düzenlenen konserde bilet satışlarından elde edilen gelir, Atatürk Evi için […]

Çorlu’da temeli atılan ve yapımı devam eden Atatürk Evi için Çorlu Zonguldaklılar Derneği ve Çorlu Kent Konseyi TRT sanatçılarının katılımı ile konser düzenledi.

Çorlu Zonguldaklılar Derneği ve Çorlu Kent Konseyi, yapımı devam eden Atatürk Evi için TRT sanatçılarının katılımı ile ‘Dünden Bugüne Şarkılarımız’ konseri düzenledi. Düzenlenen konserde bilet satışlarından elde edilen gelir, Atatürk Evi için bağışlandı. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu konserde sanatçılar birçok eseri başarılı bir şekilde seslendirdi. Konser sonunda sanatçılar uzun süre ayakta alkışlandı.

PLAKET VERİLDİ

Konser programının sonunda sanatçılara günün anısına plaket takdim edildi. Çorlu Zonguldaklılar Derneği Başkanı Ramazan Yeniköy ve Çorlu kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali Yavuz, konsere katılım sağlayarak destekte bulunan Çorlulular adına TRT sanatçılarına teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?