Aydın Gençlik Tekirdağı Salladı

Aydın Gençlik Tekirdağı Salladı

Aydın Gençlik Platformunun Genel Başkanlığı ve İstanbul İl başkanlığının düzenlemiş olduğu Trakya’da Bahar Konserlerinin startını Tekirdağ Muratlı İlçesinde verdi.   Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanı M. Talha Enis önderliğinde İstanbul İl başkanlığının organizasyonu ile gerçekleştirilen konser Muratlı ve Tekirdağ halkının yoğun ilgisi ve coşkusu ile muhteşem bir atmosferle hafızalarda yer etti.   Konsere protokolde yoğun […]

Aydın Gençlik Platformunun Genel Başkanlığı ve İstanbul İl başkanlığının düzenlemiş olduğu Trakya’da Bahar Konserlerinin startını Tekirdağ Muratlı İlçesinde verdi.

 

Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanı M. Talha Enis önderliğinde İstanbul İl başkanlığının organizasyonu ile gerçekleştirilen konser Muratlı ve Tekirdağ halkının yoğun ilgisi ve coşkusu ile muhteşem bir atmosferle hafızalarda yer etti.

 

Konsere protokolde yoğun ilgi gösterdi. Konsere katılan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Tekirdağ Muratlı İlçe Başkanı Metin Arıcı, Muratlı Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Albayrak, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, birer kutlama konuşması yaparak Aydın Gençlik Platformunu bu oluşumlarından dolayı teşekkür ettiler

 

Genel Başkan M Talha ENİS önderliğinde geçen yıl kurulan Aydın Gençlik Platformu kısa zamanda Türk Gençliğinin aydınlık yarınlara bakış açısı oldu. Vatanını Milletini bayrağını devletini seven gençlerin oluşumu olan Aydın Gençlik Platformu Türk Gençliğine yakışır bir oluşumun harekatını başlatarak kısa zamanda bir çok etkinliğe imza attı.

 

Konser öncesi halka bir konuşma yapan Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanı M. Talha ENİS, ‘Ülkemizin bekası için biz Türk Gençliği olarak bu yolda kenetlendik. 15 Temmuz darbe girişimini yapanlara karşı Milletimizle birlikte tanklara göğsümüzü siper ettik. Darbe girişimi sonrası yine Tarabya Köşkü önünde bir Buçuk ay boyunca sayın Cumhurbaşkanımızın yanında nöbet tuttuk’ Dedi.

 

Aydın Gençlik Platformu İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili’de yaptığı açıklamada ‘Türkiye’nin doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde, birçok ilinde gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerle Gençlik Platformumuzu çığ gibi büyüttük. Amacımız bu tür organizasyonlarla Türk Gençliğine Milli Birlik Beraberlik Vatan Millet Devlet sevgisini aşılamak uyuşturucu ve kötü alışkanlıkları olan gençlerimizi topluma kazandırmak için bu yola çıktıklarını belirterek önümüzdeki günlerde Kutlu Doğum Haftası ve 05 Mayıs 2017’de Hıdır Ellez etkinliği başta olmak üzere bir çok etkinliklere imza atacaklarını söyledi.

 

Program Balık Ayhan konseri ile devam etti. Yöre halkına keyifli bir konser veren Balık Ayhan Muratlı’ya ilk kez geldiğini söyleyerek bu organizasyonu yapan, Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanı M. Talha ENİS ve İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili’ye teşekkür etti.    FERAY TOPRAK **ŞEHİRTrakya**

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?