Gözlem süreleri sona erdi Umut Trakya Travelle evlerine ulaştılar

Gözlem süreleri sona erdi Umut Trakya Travelle evlerine ulaştılar

Daha öncede Tekirdağ ve Çorlu’da karantinaya alınan 360 kişiyi taşıyan Umut Trakya Travel bu kezde Tekirdağ ve Çorlu’da karantina altına alınan 230 vatandaşımızı Umut Trakya Travel firması tarafından 10 karantina aracı ile 81 ile yola çıktı . Yurtdışından Brezilya,Arjantin,Libya,Dominik’ten gelen 14gün Boyunca karantinaya alınan toplam 230 kişi Tekirdağ ve Çorlu kyk yurtlarına yerleştirildi. Tüm testleri […]

Daha öncede Tekirdağ ve Çorlu’da karantinaya alınan 360 kişiyi taşıyan Umut Trakya Travel bu kezde Tekirdağ ve Çorlu’da karantina altına alınan 230 vatandaşımızı Umut Trakya Travel firması tarafından 10 karantina aracı ile 81 ile yola çıktı .

Yurtdışından Brezilya,Arjantin,Libya,Dominik’ten gelen 14gün Boyunca karantinaya alınan toplam 230 kişi Tekirdağ ve Çorlu kyk yurtlarına yerleştirildi. Tüm testleri negatiftir. Vatandaşlarımız dün itibari ile tahliye edildi 81 ile ulaştırıldı.
Yüklenici firma umut Trakya travel şirketler gurunu yöneticileri Tüm vatandaşlarımızı mağdur etmeden gidecekleri şehirlere sağlıklı  bir şekilde kavuşturduk Kurumumuzu tercih eden Vatandaşlar’dan Desteğini Hizmetini Esirgemeyen Tekirdağ valiliği-Afad Kurumuna Teşekkür ederiz “Dedi.

ŞEHİR TRAKYA GAZETESİ /çorlu

Feray Toprak Kaya

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?