ENİS SÜLÜN son yolculuğuna uğurlandı

ENİS SÜLÜN son yolculuğuna uğurlandı

20. ve 21. dönem Tekirdağ Milletvekili Enis Sülün (65) geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Tekirdağ Marmaraereğlisi ilçesinin uzun yıllar belediye başkanlığı görevini yürüten, 20. ve 21. dönemde Tekirdağ Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapan, Meclis’teki görevi sırasında TBMM Başkanlık Divanı İdari Amirliği görevini de yürüten ve son olarak […]

20. ve 21. dönem Tekirdağ Milletvekili Enis Sülün (65) geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tekirdağ Marmaraereğlisi ilçesinin uzun yıllar belediye başkanlığı görevini yürüten, 20. ve 21. dönemde Tekirdağ Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapan, Meclis’teki görevi sırasında TBMM Başkanlık Divanı İdari Amirliği görevini de yürüten ve son olarak ÇTSO  Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alan Enis Sülün hayatını kaybetti.

ÇTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’ün cenazesi için ilk olarak Marmaraereğlisi Belediye Binası önünde tören gerçekleşti. Törene İl ve İlçe protokolü, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Oda ve Borsa Başkanları, Siyasi Partilerin Temsilcileri, ÇTSO  Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Bölge halkı ve çok sayıda basın mensubu katılımda bulundu.Rahmetli Enis Sülün´e Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyoruz.

Burada gerçekleştirilen tören sonrası ÇTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’ün cenazesi ikindi namazına müteakiben Marmaraereğlisi Cedit Ali Paşa Camiinden kaldırılıp yeni mezarlığa defnedildi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlığı yapan Enis Sülün Baba adı:Osman, Anne adı:Haticedir. Evli ve 3 Çocuk babasıdır. Lise mezunudur. Serbest Ticaret, Çiftçilik, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı, 20.(XX.) ve 21.(XXI.) Dönem Tekirdağ Milletvekilliği ile TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği yapmıştır. Enis Sülün 06.11.2001 tarihinde AnavatanPartisinden  istifa etti, Sülünle birlikte ANAPlı Marmara Ereğlisi, Yeniçiftlik, Sultanköy belediye başkanları ile, ANAP Tekirdağ il başkanı ve bazı partililer istifa etti. Enis Sülün ve Sülünle birlikte ANAPtan istifa eden belediye başkanları ve il genel meclisi üyeleri de 21.11.2001de DYPye katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?