ÇBSK Veda Etti

ÇBSK Veda Etti

    Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 2. lige yükselme mücadelesi veren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol takımımız, play-off 2. tur maçları sonunda rakibi Edirne Edirnespor’a 2-1’lik seri ile yenilerek elendi. Rakibine play-off 2. tur ilk maçında Edirne’de oynanan müsabakada 62-53 skorla mağlup olan ÇBSK, 5 Mayıs 2017 Cuma Çorlu Belediyesi Kapalı Spor […]

 

 

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 2. lige yükselme mücadelesi veren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol takımımız, play-off 2. tur maçları sonunda rakibi Edirne Edirnespor’a 2-1’lik seri ile yenilerek elendi.

Rakibine play-off 2. tur ilk maçında Edirne’de oynanan müsabakada 62-53 skorla mağlup olan ÇBSK, 5 Mayıs 2017 Cuma Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçtan 56-55 skorla galip ayrılarak seriyi 3. ve son maça taşımıştı.

Çorlu’da federasyon kararı ile seyircisiz oynanan serinin son maçında ise maçın büyük bölümünü önde götüren temsilcimiz son periyotta rakibinin yakaladığı 19-5’lik seri neticesinde maçtan 50-59 mağlubiyetle ayrıldı.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?