AYDIN GENÇLİK PLATFORMU

AYDIN GENÇLİK PLATFORMU

BİRÇOK AKTİVİTEYİ DAHA TEKİRDAĞLI GENÇLERE KAZANDIRACAKLAR Aydın Gençlik Platformu’nun (AGP) Trakya Bölgesinde geleneksel hale getirmeyi hedeflediği Bahar Şenliği Festivali’nin ilki Balık Ayhan, Rumeli Cüneyt ve Ümmiye gibi yörenin sevilen sanatçıların konseri ile gerçekleşti. AGP Genel Başkanı Talha, Enis, spor, sanat ve eğitim başta olmak üzere birçok aktiviteyi daha Tekirdağlı gençlere kazandıracaklarının müjdesini verdi. Tekirdağ Namık […]

BİRÇOK AKTİVİTEYİ DAHA TEKİRDAĞLI GENÇLERE KAZANDIRACAKLAR

Aydın Gençlik Platformu’nun (AGP) Trakya Bölgesinde geleneksel hale getirmeyi hedeflediği Bahar Şenliği Festivali’nin ilki Balık Ayhan, Rumeli Cüneyt ve Ümmiye gibi yörenin sevilen sanatçıların konseri ile gerçekleşti. AGP Genel Başkanı Talha, Enis, spor, sanat ve eğitim başta olmak üzere birçok aktiviteyi daha Tekirdağlı gençlere kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda  binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşen festival coşkuyla kutlandı.

Şenliğe katılım gösteren vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramı da yapan AGP,  kapanışı havai fişek gösterisiyle taçlandırdı.Hıdırellez Şöleni dolayısıyla konsere ev sahipliği yapan AGP Genel Başkanı Talha Enis, Tekirdağlı hemşehrilerinin şenliğe gösterdikleri yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, en kısa zamanda spor, sanat ve eğitim başta olmak üzere birçok aktiviteyi daha Tekirdağlı gençlere kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Enis, nezaket ziyaretinde bulunarak fikir alışverişinde bulundukları  Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü  Mustafa Aydın ve Tekirdağ İl Gençlik Spor Müdürü Kadir Kardaş’a da desteklerini esirgemedikleri için teşekkürlerini iletti.

 

feray toprak çorlu /şehir gazetesi.2017/05/08

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?