EĞİTİM KERMESİNDE ŞEHR-İ    RAMAZAN

EĞİTİM KERMESİNDE ŞEHR-İ    RAMAZAN

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde,  Çorlu’da gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük eğitim kermesi olan “Çorlu büyük eğitim kermesi” çerçevesinde eski Ramazanlar yeniden yaşatılıyor, Yapılması planlanan  15 Temmuz İlkokulu içinde gelir elde ediliyor. Kermes alanında İş adamı Serkan Erçilli tarafından verilen konserden sonra bölgenin tanınmış saygın sanatçılarından Canan Şimşek verdiği konserle alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. […]

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde,  Çorlu’da gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük eğitim kermesi olan “Çorlu büyük eğitim kermesi” çerçevesinde eski Ramazanlar yeniden yaşatılıyor, Yapılması planlanan  15 Temmuz İlkokulu içinde gelir elde ediliyor. Kermes alanında İş adamı Serkan Erçilli tarafından verilen konserden sonra bölgenin tanınmış saygın sanatçılarından Canan Şimşek verdiği konserle alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

Bir çok büyük markaların ürünlerinin de satıldığı, Çorlu Yeni Sanayi sitesi önünde, İstanbul yolu üzerindeki Açık fuar alanında devam eden Eğitim Kermesi çerçevesinde yapılan etkinlikler halkın büyük bir ilgisine sahne olurken, yapılması planlanan 15 Temmuz İlkokulu içinde gelir elde edilmesini sağlıyor. Çocuk oyun parkları, Panayır ve bir çok etkinliklerin yapıldığı Çorlu Büyük Eğitim kermesinde hayırsever vatandaşlar ve bazı kurumlar da iftar yemekleri düzenliyor. Çorlu’nun tanınmış iş adamlarından Serkan Erçilli iftar yemeği verdi. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftar sonrasında bölgenin tanınmış sanatçısı Canan konser verdi. Kermes alanında ki iftar yemeğine Kaymakam Levent Kılıç, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Merin Akgün, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Serkan Gürzsoy, ÇTSO Başkanı İbrahim Gönül, Milli Eğitim müdürü Mustafa Güçlü bir çok protokol mensubu ve davetliler vatandaşlar katıldı.

Canan Şimşek’ten Muhteşem Konser!

İftar programından sonra sahne alan ve bölgenin tanınmış saygın sanatçılarından Canan Şimşek yaklaşık 2.5 saat sahnede kalarak dinleyicilerine ve alanı dolduran binlerce ziyaretçiye verdiği konserle ayakta alkışlandı. Uzun zamandır birbirlerini görme fırsatı bulamayanlar için çok iyi bir fırsat olan Eğitim Kermesi çerçevesinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri halkın büyük ilgisini gördü. Canan Konseri gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Sanatçı Canan Şimşek kermes etkinliğinin başladığı Mayıs atı içerisinde de katkı sağlama amacı ile kermese destek için konser vermişti. Eski Ramazanların yeniden yaşatılmaya çalışıldığı kermes etkinliği çerçevesinde düzenlenen birbirinden güzel faaliyetlerin yansıra, büyük markalarında ürünlerinin satıldığı alışveriş çadırı Ramazan boyunca açık kalacak.

FERAY TOPRAK

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?