S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetimine 5.Kolordu Komutanı ziyarette bulundu.

S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetimine 5.Kolordu Komutanı ziyarette bulundu.

5.Kolordu Komutanı Sn. Şenol Alpaslan’a Sanayi Sitesi ve yönetiminin çalışmaları hakkında yönetim kurulu başkanı Zeki Dobrucalı tarafından bilgiler verildi. 1972 yılında kurulan ve kuruluşundan bu yana büyümesini sürdüren yeni sanayi sitesi bugün 72 iş kolunda 7-8 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan ülkemizin sayılı sanayi siteleri arasında yer almaktadır. Bugün sanayi sitesi bünyesinde bulunan sosyal tesisler, […]

5.Kolordu Komutanı Sn. Şenol Alpaslan’a Sanayi Sitesi ve yönetiminin çalışmaları hakkında yönetim kurulu başkanı Zeki Dobrucalı tarafından bilgiler verildi.

1972 yılında kurulan ve kuruluşundan bu yana büyümesini sürdüren yeni sanayi sitesi bugün 72 iş kolunda 7-8 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan ülkemizin sayılı sanayi siteleri arasında yer almaktadır. Bugün sanayi sitesi bünyesinde bulunan sosyal tesisler, acenta blokları, çarşı blokları dahil 1200 adet işyerinde farklı faaliyet alanlarında imalat firmaları, oto yedek parça ve tamirat işleri dolayısı ile Trakya bölgesinin kalbi konumuna gelmiş bulunmaktadır.

Çağımızın tüm teknolojik gerekliliklerini yerine getiren imalat atölyelerini barındıran sanayi sitesi yapı kooperatifi, her türlü motorlu araç tamir, bakım ve yedek parça hizmetini bölgenin yükünün büyük kısmını taşıyacak bir anlayışla sürdürmektedir. Yeni Sanayi sitesi ülkemizde ihracat yapan büyük kuruluşlara da yan sanayi hizmetlerinde destek sağlayan birçok firmayı da bünyesinde bulundurmaktadır.

Ayrıca Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın da desteklediği Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü, Trakya Kalkınma Ajansı ve birçok kuruluşun katkıları ile hazırlanan proje kapsamında,  savunma sanayi havacılık, uzay, nükleer santrallerin kurulumu ve benzeri ileri teknoloji isteyen sektörlerde Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi bünyesinde faaliyet gösteren imalatçı firmaların tedarikçi olarak yer alması ile ilgili yapılan görüşmeler hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

  1. Kolordu Komutanı Sn. Şenol Alpaslan başkan ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri bilgiler için teşekkür etti.

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Dobrucalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine günün anısına Kooperatifin plaketini takdim etti.

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?