Çorlu’nun yeni lezzet durağı MG Kekik Steakhosue, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Candan Yüceer , Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç , Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan , Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül’ün katıldığı törenle açıldı.MG Kekik Steakhouse, deneyimli aşçıları , genç , dinamik kadrosu ve zengin mönüleriyle Çorlu […]
Çorlu’nun yeni lezzet durağı MG Kekik Steakhosue, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Candan Yüceer , Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç , Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan , Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül’ün katıldığı törenle açıldı.MG Kekik Steakhouse, deneyimli aşçıları , genç , dinamik kadrosu ve zengin mönüleriyle Çorlu Yeni Sanayi Sitesinde tüm Çorlululara ve çevresine hizmet verecek. MG Kekik Steakhouse İşletme Müdürü Kutsi Ergür , Execetive Şef Ümit Düz , Çorlu’ya uygun kurumsal yapıda bir işletme olarak hizmet vermenin ilk hedefleri olduğunu dile getirdi. Alanında usta aşçılarla klasikleşmiş mezelerimizi yöresel ürünlerle ( Antep , İskenderun ,Hatay) gibi Anadolu’nun havasını alarak yetişen bitkiler ile sebzeleri temin edip en yüksek kaliteyi yakalayabilmek için yola çıktık değerli misafirlerimiz ürünlerimizi tattığında istediğimiz lezzeti yakalamış bulunmaktayız. ‘’Steak alanında eğitim almış bir ekibimiz var. Ayrıca kendi çiftliğimizde ki özel bakılan hayvanlar , dry aged et dolaplarımız ve profesyonel teknik ekipmanlarımız. Bunlar bizim en güçlü yanlarımızdan biri,’’ dedi.
İŞ DÜNYASINA HİTAP EDECEK
İş dünyasına hitap edecek konseptleriyle bölgedeki çok önemli bir eksiği gidereceklerini vurgulayan Mehmet Aslan ‘’ Bölgemizde fabrika ve işletme çalışanlarının öğle yemeklerinde vakit geçirebileceği ve misafirlerini ağırlayabilecekleri bir mekanın eksikliği bulunuyordu. MG Kekik Steakhouse ile birlikte bu önemli ihtiyacı gidermiş olduk. Bu anlamda çok güzel geri bildirimler alıyoruz.’’ Gökhan Topaç ‘’ Bu yaptığımız işin ve bulunduğumuz yolun ne kadar doğru olduğu konusunda bizi motive ediyor. 1300 metrekarelik alanda kurduğumuz restoranımız kırmızı et ve steak konusunda çok iddalı olduğunu ve aynı zamanda günün yorgunluğunu atmak isteyen misafirlerimiz için de yemeklerini yiyebilecekleri içkilerini yudumlayabilecekleri nezih bir mekan olma özelliği taşıyoruz ‘’ diye konuştu. FERAY TOPRAK