Ergene Belediyesi’den  Hız Kesici Kasis Çalışması

Ergene Belediyesi’den  Hız Kesici Kasis Çalışması

  Ergene Belediyesi tarafından ilçenin belirli yerlerine hız kesiciler yerleştiriliyor. Araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek, yayaların ve öğrencilerin yol ve kaldırımlarda güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla yerleştirilen kasisler sayesinde sürücüler daha yavaş şekilde yolda ilerliyorlar. Okul Önüne Hız Kesici Kasis Oluşturuldu İlçe genelindeki okulların ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra öğrencilerin can güvenliğini sağlamak ve […]

 

Ergene Belediyesi tarafından ilçenin belirli yerlerine hız kesiciler yerleştiriliyor.
Araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek, yayaların ve öğrencilerin yol ve kaldırımlarda güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla yerleştirilen kasisler sayesinde sürücüler daha yavaş şekilde yolda ilerliyorlar.

Okul Önüne Hız Kesici Kasis Oluşturuldu

İlçe genelindeki okulların ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra öğrencilerin can güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçilmesini sağlamak adına Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstiklal İlköğretim Okulu önüne  hız kesici kasis oluşturuldu.

Ekipler, ilçe genelinde belirlenen program dahilinde okulların önüne hız kesici kasis çalışmalarının gerçekleştirileceğini açıklarken, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?