Asayiş Ve Değişim Gazeteleri Yeni Yerinde

Asayiş Ve Değişim Gazeteleri Yeni Yerinde

Çorlu’da yayın hayatlarını sürdüren Asayiş ve Değişim Gazeteleri yeni yerlerinin açılışını gerçekleştirdi. Asayiş Gazetesi sahibi Rahim Taşkın ile Değişim Gazetesi sahibi Ünzüle Coşkun’u böyle bir günde yalnız bırakmayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılışa Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başta olmak üzere, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz, Çorlu Esnaf ve […]

Çorlu’da yayın hayatlarını sürdüren Asayiş ve Değişim Gazeteleri yeni yerlerinin açılışını gerçekleştirdi. Asayiş Gazetesi sahibi Rahim Taşkın ile Değişim Gazetesi sahibi Ünzüle Coşkun’u böyle bir günde yalnız bırakmayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılışa Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başta olmak üzere, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Hülya Perin, Çorlu Cem Vakfı Başkanı Muzaffer Birdal, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Nadir Samancı, eski Çorlu Belediye Başkanları Seyfettin Meriç, Ünal Baysan, Rahim Taşkın ve Ünzüle Coşkun’un gazeteci meslektaşları katıldı.

 

 

 

 

 

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt açılışta yaptığı konuşmada: “Çorlu’muzun basın mensuplarından, Asayiş Gazetesi sahibi Rahim Taşkın ile Değişim Gazetesi sahibi Ünzüle Coşkun’un yeni iş yerlerinin açılışını gerçekleştirdik. Yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?