TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARINDAN 3 TIR YARDIM!

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARINDAN 3 TIR YARDIM!

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yaptığı açıklamada “Tekirdağ Oda ve Borsalarımızın temin ettiği gıda ve temizlik ihtiyaç malzemelerinden oluşan 3 yardım tırımız, depremden etkilenen vatandaşlarımızın kullanımı için yola çıktı.” dedi. Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından bölgeye yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası […]

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yaptığı açıklamada “Tekirdağ Oda ve Borsalarımızın temin ettiği gıda ve temizlik ihtiyaç malzemelerinden oluşan 3 yardım tırımız, depremden etkilenen vatandaşlarımızın kullanımı için yola çıktı.” dedi.
Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından bölgeye yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, yaptığı açıklamada “Tekirdağ ili Oda ve Borsaları olarak yaşanan deprem felaketi sonrasında Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler ve Tekirdağ Oda/Borsa Başkanlarımızın himayelerinde gıda ve temizlik ihtiyaç malzemelerinden oluşan 3 yardım tırımızı afet bölgesine uğurladık. Tekirdağ Oda ve Borsaları olarak depremzede kardeşlerimizin yanındayız. İnşallah bu zor günleri hep birlikte aşacak, yaralarımızı birlikte saracağız. Gün birlik olma günü.” dedi.
Volkan, ayrıca “Çorlu’muzdan depremde zarar gören bölgemize Çorlu Ergene Fırıncılar Derneğimiz ve gönüllülerimizin emeği ile yaklaşık 20 bin ekmek ve lavaş içeren aracımızı yolcu ettik.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?