“İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI M. İLKER ATASEVER SAHAYA İNDİ”

“İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI M. İLKER ATASEVER SAHAYA İNDİ”

İYİ Parti Çorlu Kurucu Üyesi ve 2 dönem İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Çorlu siyasetinin tanınmış isimlerinden M. İlker ATASEVER, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı çalışmalarına; Çorlu’da görev yapan muhtarları ziyaret ederek başladı. Atasever yaptığı yazılı açıklamada “İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığının Kurucuları arasında yer almanın onur ve gururunu yaşıyorum. 5 Yıl süren ilçe […]

İYİ Parti Çorlu Kurucu Üyesi ve 2 dönem İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Çorlu siyasetinin tanınmış isimlerinden M. İlker ATASEVER, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı çalışmalarına; Çorlu’da görev yapan muhtarları ziyaret ederek başladı.

Atasever yaptığı yazılı açıklamada “İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığının Kurucuları arasında yer almanın onur ve gururunu yaşıyorum. 5 Yıl süren ilçe başkanlığı görevimin ardından partimi Tekirdağ’da temsil edebilmek ve Tekirdağ’mızın Sesini Ankara’da duyurabilmek adına dava arkadaşlarımın, kentimizin sorunlarına birlikte çözüm aradığımız, dostlarımızın teşvik ve desteği ile yaklaşan genel seçimlerde aday adayı olarak yola çıktım. Bu kutsal yolun en başında, İYİ Parti İlçe Başkanlığımızın kurulduğu günden bugüne kadar omuz omuza çalıştığımız, Çorlumuzun birbirinden kıymetli, çalışkan ve özverili muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunma öneminin bilinciyle, ziyaretlerimize muhtarlarimuzdan başladık. Tüm kıymetli muhtarlarımıza hem bugüne kadar gösterdikleri yakınlık için hemde nazik karşılamaları ve samimi sohbetleri için çok teşekkür ederim.” dedi. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili A. Adayı M. İlker Atasever’e gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında önceki dönem Yönetim Kurulu ve Parti üyeleri eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?