RECEP KARIKSIZ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI SEÇİLDİ!

RECEP KARIKSIZ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI SEÇİLDİ!

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna’nın Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etmesi ile Başkanlık koltuğuna Recep Karıksız oturdu. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından istifa eden Murat Turna’nın yerine gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında oy birliği ile Otogar Lastik işletmecisi Recep Karıksız seçildi. Kendisine verilen destekten dolayı tüm […]

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna’nın Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etmesi ile Başkanlık koltuğuna Recep Karıksız oturdu.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından istifa eden Murat Turna’nın yerine gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında oy birliği ile Otogar Lastik işletmecisi Recep Karıksız seçildi. Kendisine verilen destekten dolayı tüm esnaflara ve yönetim kuruluna teşekkür eden Karıksız, esnafların yararına daha çok çalışmaya ve üretmeye gayret edeceklerini söyledi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?