BAŞKAN FİLİZ: 300 GRAMLIK RAMAZAN PİDESİ 10 TL!

BAŞKAN FİLİZ: 300 GRAMLIK RAMAZAN PİDESİ 10 TL!

Çorlu Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı Yıldız Filiz, Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı. Türkiye genelinde 300 gramlık pide 10 liradan satılacak. Ramazan ayına az bir süre kala Çorlu Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı Yıldız Filiz, Ramazan pidesi fiyatları hakkında bilgilendirmede bulundu. Filiz, “Yaklaşan Ramazan ayının ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ekmek fiyatında bir değişiklik yok […]

Çorlu Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı Yıldız Filiz, Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı. Türkiye genelinde 300 gramlık pide 10 liradan satılacak.
Ramazan ayına az bir süre kala Çorlu Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı Yıldız Filiz, Ramazan pidesi fiyatları hakkında bilgilendirmede bulundu. Filiz, “Yaklaşan Ramazan ayının ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ekmek fiyatında bir değişiklik yok ülke genelinde ekmek 5TL! Bu sene Türkiye genelinde azami uygulanacak fiyat, 300 gramı 10 TL olarak uygulanacaktır. Bunun yanı sıra yumurtalı Ramazan pidesi 12,5, 450 gram Ramazan pidesi 15 TL, 450 gram yumurtalı Ramazan pidesi 17.5 TL, 600 gram Ramazan pidesi 20 TL, 600 gram yumurtalı Ramazan pidesi 25 TL, 300 gram yumurtalı Ramazan pidesi ise 12,5 TL olarak belirlenmiştir. Tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?