“Ürün Güvenliği Haftası”

“Ürün Güvenliği Haftası”

Bu yıl 16-20 Ekim tarihleri arası “Ürün Güvenliği Haftası” olarak kutlanacaktır.   Sanayi ürünleri günlük hayatımızda vatandaşlarımızın çok sık kullandığı ürünlerdir. Bu ürünler insan hayatını, insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atabilmektedir. Ürün Güvenliği Haftası etkinlikleri ile vatandaşlarımızda ürün güvenliği konusunda bilinç oluşturmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda İl Müdürlüğümüzce 16 Ekim 2017 tarihinde saat 10:00’da İlimiz […]

Bu yıl 16-20 Ekim tarihleri arası “Ürün Güvenliği Haftası” olarak kutlanacaktır.

 

Sanayi ürünleri günlük hayatımızda vatandaşlarımızın çok sık kullandığı ürünlerdir. Bu ürünler insan hayatını, insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atabilmektedir. Ürün Güvenliği Haftası etkinlikleri ile vatandaşlarımızda ürün güvenliği konusunda bilinç oluşturmak amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda İl Müdürlüğümüzce 16 Ekim 2017 tarihinde saat 10:00’da İlimiz Süleymanpaşa İlçesi 50.Yıl Ortaokulu ile 17 Ekim 2017 tarihinde saat 10:00’da Çorlu İlçesi Furtini ve İsak Pinhas Ortaokulu’nda Ürün Güvenliği bilgilendirme toplantısı yapılması hem de öğrencilerimize konularla ilgili bilgilendirici ve tanıtıcı broşürleri dağıtılması sağlanarak öğrencilerimizde Ürün Güvenliği bilincinin oluşmasına çalışılacaktır.

Ayrıca İl Müdürlüğümüz Koordinasyonunda Çerkezköy Belediyesi birlikteliği ile Çerkezköy Belediyesi toplantı salonunda İl Müdürlüğümüz personeli tarafından 18 Ekim 2017 tarihinde saat 14:00-16:00 arasında, asansör firmaları ile ilgili sanayiciler, yerleşik üreticiler, tüketiciler, sanayi odaları, üniversite, belediyeler vb. Piyasa Gözetimi ve Denetimi faaliyetlerinin tüm taraflarının katılımı ile Asansörlerle ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Yine 20 Ekim 2017 tarihinde saat 10:00-16:00 arasında Tekira AVM’de stand açılarak halkımıza bilgilendirme ve bilinçlendirmenin yanında Bakanlığımız tarafından gönderilen konuyla ilgili bilgilendirici broşürler, not defterleri ve bazı matbuatlar elden dağıtılarak ürün güvenliğinin önemi anlatılmaya çalışılacaktır.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?