ERKAN DÜZENLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

ERKAN DÜZENLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Erkan Düzenli, partisinin Çorlu İlçe Başkanlığında basın açıklaması düzenledi. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Erkan Düzenli, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığında basın açıklaması düzenledi. Yoğun katılımın olduğu açıklamada kendisi ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Düzenli, “Kurucular Kurulu üyesi […]

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Erkan Düzenli, partisinin Çorlu İlçe Başkanlığında basın açıklaması düzenledi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Erkan Düzenli, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığında basın açıklaması düzenledi. Yoğun katılımın olduğu açıklamada kendisi ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Düzenli, “Kurucular Kurulu üyesi olduğum teşkilatımızda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımı belirterek sözlerime başlamak isterim. Öncelikle  meydana gelen deprem faciasında ve ardından yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyorum. İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayının da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yola çıkarken altını çizerek belirttiğim üzere artık;  depremler faciaya dönüşmesin, ekonomik krizler olmasın, halkın yarısı açlık sınırının altında yaşamasın, gençlerimiz geleceğe umutla baksın. Artık; herkes görevini layığıyla yapsın, tren kazaları yaşanmasın, sanayileşelim derken doğamız tahrip olmasın. Artık; adaletsizlik, liyakatsizlik, kayırmacılık yaşanmasın. Artık; güzel Tekirdağımız üvey evlat muamelesi görmesin, hak ettiği değere kavuşsun. Örnek vermek gerekirse; Tekirdağımız, ülkemize sanayi alanında olduğu kadar, çiftçilik alanında da katkı sağlamaktadır. Burada tüm Türkiye’deki çifçilerimiz gibi Tekirdağlı üreticilerimiz de zor durumdadır. 2021 yılı TUİK verilerine göre Tekirdağ’ımızda toplam  6,313,000 dönüm arazi vardır. Bunun 4.115.000 dönümü tarla arazisi,115.568 dönümü meyve ,28.856 dönümü sebze,369 dönümü ise örtüaltı ve süs bitkileri arazisidir. İYİ Parti iktidarında çiftçimize ve Tekirdağ’ımıza söz veriyoruz!

Bugün gittikçe derinleşen ekonomi, gıda ve iklim krizleriyle, en hızlı ve en etkili baş etme yöntemi, tarımsal ekonomi politikalarıdır. Bu konu, ülkemiz ve milletimiz için hayati önemdedir. Artık Çiftçimiz ne ekeceğini, ne kadar ekeceğini, ne kadar maliyetle ekeceğini ve ne kadara satacağını bilerek nefes alacaktır. Öncelikle tohum tarlaya düşmeden, süt sağılmadan ürünün maliyeti + kar miktarı ilan edilecek. Çiftçimiz, kazancını önceden bilecek, hesabını yapabilecektir.” dedi.

15 MAYIS SABAHI ÖZLEMİNİ DUYDUĞUMUZ YARINLARA KAVUŞACAĞIZ!

Düzenli, açıklamalarının sonunda ise “Ben İYİ Parti’nin bir neferi  Erkan Düzenli olarak Sayın Genel Başkanım Meral Akşener ve İYİ Parti’nin liyakatli kadroları ile içinde bulunduğumuz karanlıktan aydınlığa çıkacağımıza inanıyorum. Bu bağlamda taşın altına elimi koyabilmek için ülkeme, doğup büyüdüğüm, yaşadığım şehrime hizmet edebilmek için 28. Dönem Milletvekilliğine Aday Adayı olmuş bulunmaktayım. Bu çıktığımız yolda bilinmelidir ki Davamız ayaktadır, Ülkümüz İYİ yarınlar için rehberimiz olacaktır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Milli hedef belli olmuştur. Ona ulaşacak yolları bulmak zor değildir. Denebilir ki; Hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir tek şeye çok ihtiyacımız vardır! Çalışkan olmak. Çok çalışacağız ,başaracağız!” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?